Hartmann desființează noul protocol MAI-BOR. ”Virusul, la pachet cu flacăra Învierii. CRIMĂ!”
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu, H.D. Hartmann
WhatsApp
Lumină Sfântă
Lumină Sfântă
H.D. Hartmann transmite un avertisment devastator în Joia Mare, criticând noul protocol MAI-BOR. 

”Dictatura majorității religioase poate fi impusă perfect atunci când aduce foloase electorale”

Am scris în Miercurea de dinainte de Joia Mare despre boacăna făcută de băietul de la Internele ortodocse din București. Spuneam că onor ministrul, fără a înțelege nici pe de parte implicațiile grave ale capitulării de la legile unui stat care își respectă toți cetățenii, indiferent de religie, gen sau culoare, a dovedit că dictatura majorității religioase poate fi impusă perfect atunci când aduce foloase electorale. Mai ales că imediat după reacția nemiloasă a oamenilor cu cap și ceva educație din România, Becali l-a și declarat martirul bisericii naționale.

”Șmecherie electorală”

Seara târziu, același ministru, acum fără geacă și ochelari de James Bond, fără elicopter sau suită de presă dornică de aventuri covid, ne anunță un nou model de împrăștiere a luminii. Păi ce făcurăm frate, căci tocmai primiși poruncă sa lași prozelitismul religios la o parte când lupți cu infernul unui virus apărut de nici unde. Tocmai când lumea a crezut că a înțeles problema fundamentală pe care o presupune dictatura majorității (ca și cea a minorității ea este la fel de nocivă) nenea de la Interne a continuat și mai abitir, acum efectiv oferind pe tavă privilegiul preoților BOR de a încălca legea stării de urgență. Doar pentru că ești preot sau țârcovnic, pentru că ești voluntar al BOR, prin protocolul reîncheiat dintre cele două instituții fanion ale democrației de Berceni, o clasă profesională obține un privilegiu de neimaginat pentru lumea civilizată. Poate da lumină la pachet cu dușmanul nemilos care este covid-19. Mult i-a trebuit ortodoxului național să găsească el o portiță de a își impune șmecheria electorală, dar problema fundamentală nu s-a schimbat, din contră ministrul de interne a agravat-o prin continuarea fără nici o logică a dictatului religios.

Discriminarea religioasă

Repet pentru a fi clar, nicăieri în Constituția României nu scrie că un membru al guvernului României are voie să împartă cetățenii României pe categorii religioase. Ministrul de Interne impune prin acest protocol discriminarea religioasă care devine politică de stat dacă se aplică. Celălalte religii care au avut sărbători religioase nu au primit favorurile pe care le primește BOR de la un ministru liberal. Nu poți să ceri să fie respectată legea, ca apoi să semnezi protocoale doar cu o parte a României prin care să permiți tocmai incălcarea legii. Mare, mică, majoritară sau minoritară, partea de Românie care primește dreptul de a încălca legea, devine opresivă în raport cu ceilalți lăsați pe din afară. Noul protocol, prezentat seara ca hoții, introduce pe lângă privilegiații religioși, exact ca în Iranul de astăzi unde ayatolahii au privilegii în raport cu populația persană, o nouă definiție a cetățeanului.

”BOR îi condamnă la îmbolnăvire și la o moarte atroce pe unii dintre ei”

Ca să realizăm enormitatea riscului medical la care acest fundamentalism religios pune întreaga Românie, să ne imaginăm următorul scenariu. O ceată de religioși, în frunte cu un popă se apucă să hăladuiască pe străzile golite de starea de urgență. Nimeni nu știe dacă aceia sunt sau nu infectați. Pot să fie asimptomatici. Nici nu contează pratic, avand în vedere mecanismul de contagiune. Dar sigur printre ei sunt și cei care nu sunt infectați. Practic pe aceia BOR îi condamnă la îmbolnăvire și la o moarte atroce pe unii dintre ei, prin apropierea unul de celălat. Cei asimptomatici vor oferi alături de flacăra Învierii, la pachet, virusul, celor neinfectați din grupul cu care pleacă de la biserică. Prima crimă. 

”Fără să știe... poartă virusul ucigaș”

Delegatul sau delegații asociației blocului așteaptă religioșii ca să ia lumină. În cel mai fericit caz acesta/aceștia nu se află în stradă, deși mulți nu au cum să ia lumină fără a o face. Cu condiția strictă desigur ca cei care vor aștepta cu lumânarea la geamul de la parter sau în fața blocului, (sigur – și aici mă îndoiesc ca se va întâmpla- cu mănuși și măști), să fie la o distanță de 2 metrii unul de celălalt și să nu cumva să mai și pupe vreo icoana sau mână de popă. Ca să îți aprinzi lumânarea trebuie sa te apropii la mai putin de 10 centimetri de persoana care aduce lumina. Persoana devine astfel prim contact al unui asimptomatic, care fără să știe, fie preot, țărcovnic sau voluntar religios, poartă virusul ucigaș. După ce au fost infectați religioșii, acum urmează reprezentanții blocului. A doua crimă.

”A treia crimă”

Apoi această/e persoană/e se duce să facă ce??? Se duce să dea lumină la fiecare ușă de apartament al fiecărui vecin, care sigur este cu familia adunată să prăznuiască. Familii întregi devin imediat contacți direcți ai infectatului care a luat lumina. Vor fi infectați și ei. A treia crimă are loc. Prin acest procedeu simplu, practic se infectează absolut toată lumea din blocul respectiv.

Urmează exact fenomenul cunoscut tuturor, căci toți am participat la el. Praznicul de înviere începe și aleluia cu măsurile de protecție. Bem, mâncăm, ne simțim bine, ne pupăm la plecare și după 14 zile ne ducem la spital căci avem temperatură și simptome de pneumonie. Dacă nu mai devreme, deoarece ni se va apleca de la mâncarea prea multă sau băutura prea tare. Este tipic românesc. Ne vom duce la spitalele acelea pline de bolnavi cu covid. Mărim aria de infecție, o luăm și o dăm de la unii la alții. Iar cercul se închide, halucinant de ușor, totul devenind un cataclism absolut.

”Șmecherie religioasă”

Imaginați-vă deci ce face Velea de la Interne. Acceptă, în numele aroganței politice, o șmecherie religioasă. Având imaginea deja construită de martirizat al poporului ortodox care nu este lăsat să intre în bisericile sale iresponsabilul propune ca riscul de contagiune să fie mărit exponențial, să devină de zeci de mii de ori mai mare. Când toată lumea științifică spune că exact distanța între oameni și izolarea duc la reducerea riscului de infecție, ministrul de interne propune exact contrariul. Propune să ne apropiem la maximum.

”Chiar nu se înțelege că BOR se joacă cu focul?”

Chiar nimeni nu vede calul troian pe care lipsitul de orizont intelectual Vela îl bagă la fiecare om în casă? Chiar nu se înțelege că BOR se joacă cu focul? La propriu de data aceasta. La Ierusalim s-a închis efectiv Sfântul lăcaș al învierii ca urmare a pandemiei dovedind că Israel nu se joacă cu riscul infectării cetățenilor săi, indiferend de religie, iar la Vatican însuși Papa s-a rugat singur. La București un ministru, în goana nebună după voturile celor slabi, se dă de ceasul morții să aducă lumina, încălcând propriile sale ordonanțe militare și toate regulile pe care le-a impus lumea medicală pentru a stopa progresia bolii. Parcă suntem într-o piesă absurdă, unde doi oameni care se presupune că sunt responsabili, un ministru și un patriarh, vor efectiv să ne demonstreze că se poate trăi ca în evul mediu. Prin noul protocol, foarte prost și fără logică elementară, liberalul de la interne ne impune o politică de superioritate religioasă, cu prețul unei creșteri a suferinței oamenilor simplii, care nu înțeleg absolut nimic din ceea ce se întâmplă. BOR și ministrul de la interne doresc să arate lumii întregii, ca într-o paradă de măsti venețiene, că numai ei sunt superiori moral și au dreptul de a încălca legea. Pentru că ei sunt ortodocși.

”Este timpul ca legile și regulile să fie respectate în România”

Ceea ce promovează ministrul de interne este un fundamentalism religios transformat în politică de stat? Căci de la BOR nu așteptăm să învețe matematică și chimie, dar de la cineva care dorește să apere o națiune de una dintre cele mai grave crize medicale din ultimul secol, ne așteptam la mai multă responsabilitate informată și educată. Este timpul ca primul ministru Orban să intervină și să îl demită pe promotorul acestor aberații. Este timpul ca legile și regulile să fie respectate în România, așa cum se întâmplă oriunde în lume. Iar mojicia patentată a superiorității, că este rasială, că este culturală, că este religioasă să înceteze. Altfel, insulta ortodoxului majoritar va fi pecetea necivilizației pe care indivizi ca Velea le exhibează zilnic.

Sper ca la finalul acestei imunde afaceri de manipulare și politichie de trei lei, ministrul Top Gun să obțină de la BOR să îi fie pictată figura lângă apostolii trimiși de Mântuitor să promovezee respectul față de orice om, (trebuie să afle însă că aceia nu erau de loc ortodocși sau catolici, erau toți numai evrei și creștini), pe zidul catredralei prin care de ani de zile mântuim bani cu nemiluita, fără a ridica un spital adevărat pentru cetățenii României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel