Harvey Weinstein, VINOVAT de hărțuire sexuală și viol. DECIZIA judecătorilor
Autor: Giorgiana Croitoru pe 24 feb, 19:21 | Vedete

Foto: New York Times

Harvey Weinstein a fost găsit vinovat în acuzațiile de agresiune sexuală.

UPDATE: Harvey Weinstein a fost plasat în arest după ce a fost găsit vinovat de juraţi

Harvey Weinstein a fost plasat în arest după ce a fost găsit vinovat de juraţi. Un reprezentant al acestuia a anunţat că avocatul producătorului va face apel.

„Un avocat este deja pe cale să facă apel la decizia curţii", a anunţat reprezentantul lui Weinstein, Juda Engelmayer pentru CNN.

Judecătorul a recomandat ca Harvey Weinstein să rămână în arest după pronunţarea verdictului. Magistratul a solicitat transportarea acuzatului la infirmeria închisorii iar Weinstein a fost încătuşat.

Știrea inițială

 

Harvey Weinstein a fost găsit, luni, vinovat de către juriu, anunță ABC News.

Weinstein a fost găsit vinovat de hărțuire sexuală și viol de gradul al treilea. A fost găsit nevinovat la alte capete de acuzare mai grave și anume agresiune sexuală și viol de gradul I.

Weinstein a negat acuzaţiile

 

Procesul a început pe 6 ianuarie, la Tribunalul din Manhattan, New York, după ce, pe 31 mai 2018, un mare juriu l-a inculpat pe Weinstein pentru viol şi alte delicte cu caracter sexual, victimele fiind două femei.

Actriţa Jessica Mann susţine că Weinstein a violat-o în 2013, iar Miriam Haley, asistentă de producţie, l-a acuzat de alte abuzuri sexuale, săvârşite în 2006, când ea folosea numele de Mimi Haleyi. Weinstein, în vârstă de 67 de ani, a negat acuzaţiile, spunând că relaţiile au fost consensuale, citează Mediafax.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri