Jocurile Olimpice Tokyo 2020 ar putea fi amânate
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Jocurile Olimpice Tokyo 2020 sunt, acum, sub spectrul epidemiei de coronavirus, iar japonezii iau în calcul o posibilă amânare.

Olimpiada de vară din Toyko din această vară ar putea fi amânată spre sfârșitul anului, din cauza temerilor de coronavirus, deoarece unele rezervări făcute deja au început să fie anulate.

Ministrul pentru Olimpiadă al Japoniei, Heiko Hashimoto, a dezvăluit că organizatorii că fac tot ce le stă în putință pentru ca jocurile să meargă înainte așa cum era planificat. Dar, odată cu răspândirea tot mai mare a coronavirusului, s-ar putea să fie forțați să le amâne câteva luni.

Hashimoto a declarat, marți, 3 martie: „Contractul solicită ca jocurile să aibă loc în 2020. Acest lucru ar putea fi interpretat ca permițând amânarea. Facem tot ce putem pentru a ne asigura că jocurile merg înainte, așa cum a fost planificat."

Și anularea este luată în discuție

În ciuda acestui fapt, Betfair și-a lansat ultimele cote luând în considerare și că Olimpiada ar putea să fie anulată în întregime. Actualizarea vine la doar câteva zile după ce șeful Comitetului Olimpic Internațional, Dick Pound, a declarat că este mai probabil ca Jocurile să fie anulate decât amânate.

Pound a susținut: „Nu amânați ceva în funcție de dimensiunea și scara Olimpiadei. Există atât de multe piese mobile, atâtea țări și anotimpuri diferite, sezoane de competiții și sezoane de televiziune. Nu puteți spune doar că o vom face în octombrie. Cel mai probabil ar trebui să vă gândiți la o anulare."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel