Hermannstadt - CFR. Ciobotariu a pus gând rău clujenilor și vrea să producă surpriza etapei
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt, Liviu Ciobotariu, a declarat că sper ca formaţia sibiană să repete jocul bun din etapa anterioară şi să câştige în faţa campioanei CFR Cluj.

Ne aşteaptă un joc greu. Întâlnim campioana României - CFR Cluj. Este o echipă puternică, solidă pe toate compartimentele, cu jucători experimentaţi pe plan intern şi internaţional. Faptul că jucăm acasă nu este neapărat un avantaj pentru noi, fiindcă jucăm la Mediaş, fără suporteri. Mi-aş fi dorit să avem suporterii de partea noastră, dar sper să ne adaptăm condiţiilor de joc. Venim acum după un rezultat pozitiv cu Academica Clinceni. Ne dorim foarte mult să repetăm jocul bun din partida anterioară şi vrem să câştigăm următorul meci cu CFR Cluj. Avem nevoie de puncte. Vrem să ieşim cât mai rapid din situaţia grea în care ne aflăm în clasament şi să reuşim să bucurăm suporterii din Sibiu, a spus Ciobotariu, potrivit site-ului clubului de pe Cibin.

Tehnicianul a mai spus că a găsit un lot bun de jucători la Sibiu, dar va încerca să mai aducă fotbalişti, pentru a avea concurenţă pe posturi: Am găsit un grup foarte bun la FCH, cu jucători de calitate. Îmi doresc concurenţă pe posturi, iar asta înseamnă că va trebui să mai aducem jucători. Vom încerca să mai aducem fotbalişti, fiindcă vom juca din trei în trei zile şi vor apărea suspendări, accidentări şi vrem să avem concurenţă pe posturi. Mai trebuie adus un fundaş central, să avem patru fundaşi centrali. Ne mai trebuie un fundaş stânga, iar în linia de mijloc mai avem nevoie de un mijlocaş inter, dar şi un mijlocaş lateral. Va trebui completat lotul".

Meciul de luni seara va fi unul rar în fotbalul românesc şi nu numai, fiindcă fiul antrenorului principal al sibienilor, Denis Ciobotariu, face parte din lotul echipei clujene

Este o raritate ca în fotbal ca tatăl să fie antrenor şi fiul să fie adversar ca jucător, dar viaţa personală merge înainte, la fel ca şi cea profesională. Trebuie să ne facem datoria!", a precizat tehnicianul sibienilor.

Pentru această confruntare, Liviu Ciobotariu nu se va putea baza pe fundaşul Adrian Scarlatache, accidentat.

În meciul tur, CFR Cluj s-a impus la limită, cu 1-0, printr-un gol marcat de Paulo Vinicius.

Meciul dintre FC Hermannstadt şi CFR Clujva avea loc luni 25 ianuarie, de la ora 20:30, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaş. Partida se va desfăşura fără spectatori, în conformitate cu normele impuse de autorităţi pentru combaterea răspândirii virusului SARS-Cov-2, dar FC Hermannstadt a scos spre vânzare 3.000 de bilete virtuale pentru acest meci, iar suporterii interesaţi să le achiziţioneze o pot face de pe platforma bilete.ro.

Oaspeţii vin după o victorie în deplasare contra celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu 1-0, în timp ce FC Hermannstadt a reuşit să obţină un punct la Călăraşi cu Academica Clinceni în etapa precedentă, 0-0.

CFR Cluj ocupă locul al doilea în clasament, cu 37 puncte, iar FCH este pe locul 14, cu 16 puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel