Hidroxiclorochina, RĂSTURNARE de situație. Streinu - Cercel: "CULMEA! ASTA e PROBLEMA"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 18 oct, 17:21 | Social

Medicul Adrian Streinu - Cercel a vorbit despre hidroxiclorochina, ca tratament împotriva COVID-19. 

În contextul în care Hidroxiclorochina și un alt medicament s-au dovedit a fi ineficiente în tratarea COVID-19, ba chiar se spune că ar duce la mortalitate și că s-ar fi cerut retragerea lor de pe schema de tratament, Adrian Streinu - Cercel a reacționat: 

"Noi folosim în mod constant Plaquenil, dar îl folosim în doză mică, nu mare. Plaquenil e folosit de zeci de ani de zile, nu e un medicament nou. Mă rog... Hidroxiclorochina... deci nu e nimic nou sub soare! Problema e că fiecare boală își are indicația în funcție de o anumită concentrație a medicamentului. La cei care au dat doze mari, exemplul Franței, au avut probleme. Noi am dat doze mai mici și nu am avut nicio problemă legată de Hidroxiclorochina.

Ba mai mult decât atât, Hidroxiclorochina dată de la început face bine! Dacă vă uitați la studii... v-ați uitat la cazurile severe, unde nu-și mai are locul, unde, culmea, nu-și mai are locul nici Remdesivirul. Așa că haideți să aplicăm să adaptăm schemele terapeutice acolo unde este nevoie și să le lăsăm la îndemâna specialiștilor și să nu facem medicina cu televizorul!", a spus Adrian Streinu - Cercel. 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri