Hillary Clinton: Trump l-a informat pe Vladimir Putin despre evenimentele de la Capitoliu
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Fostul candidat la președinția Statelor Unite ale Americii, Hillary Clinton, spune că Vladimir Putin ar fi fost informat de Donald Trump, în timp real, cu privire la evenimentele de la Capitoliul din Washington, D.C.

Hillary Clinton, fostul secretar de stat, a vorbit cu președintele Camerei, Nancy Pelosi, despre evenimentele de la Capitolul SUA de la începutul acestei luni și a sugerat că Vladimir Putin ar fi putut primi actualizări de la Donald Trump.

Clinton, care găzduiește podcastul, „Tu cu mine împreună”, i-a spus lui Pelosi că ar fi interesată să obțină înregistrările telefonice ale președintelui Trump pentru a vedea dacă acesta era la telefon cu Putin în timp ce Capitolul era asaltat de manifestanți. 

Hillary Clinton a pierdut în fața lui Trump în 2016 și a spus că este clar că Donald Trump are dispreț față de democrație, dar adevăratele sale dorințe ar putea să nu fie niciodată cunoscute. Ea a spus că președintele are „alte agende”, în timp ce își exercita funcția la Casa Albă și speră că într-o bună zi se va afla cine este exact „președintele” președintelui și „cine îl manevrează”, informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel