Honor Blackman, ”Bond Girl” pentru Sean Connery, în ”Goldfinger”, a murit
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Honor Blackman, cea mai faimosă ”Bond Girl”, rol jucat alături de  alături de Sean Connery, în celebrul Goldfinger (1964), a decedat luni.

Honor Blackman, actrița cea mai cunoscută pentru interpretarea rolului de ”Bond Girl”, Pussy Galore, a murit în vârstă de 94 de ani, din cauze naturale care nu au legătură cu coronavirusul.

Într-o declarație pentru The Guardian, familia sa a spus:

”Cu mare tristețe trebuie să anunțăm moartea lui Honor Blackman la vârsta de 94 de ani. A murit liniștit din cauza cauzelor naturale la casa ei din Lewes, Sussex, înconjurată de familia ei. A fost iubită și le va fi dor foarte mult celor doi copii ai ei Barnaby și Lottie, dar și nepoții Daisy, Oscar, Olive și Toby.”

Declarația a continuat: ”Pe lângă faptul că era o mamă și o bunică adorată, Honor a fost o actriță cu un talent creativ extrem de prolific. Cu o combinație extraordinară de frumusețe, creier și abilități fizice, împreună cu vocea ei unică și o etică de lucru dedicată, a obținut un statut iconic inegalabil în lumea filmului și a divertismentului și cu un angajament absolut față de meșteșugul și profesionalismul total în tot ceea ce a făcut. Ea a contribuit la unele dintre marile filme și piese de teatru ale vremurilor noastre”, este declarația familiei actriței.

Honor s-a născut în august 1925, în Plaistow, East London, la fel ca și părinții și bunicii săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel