Honved Budapesta a rămas fără antrenor, din cauza coronavirusului
Autor: Mircea F. Cristian pe 27 feb, 16:25 | Fotbal

Giuseppe Sannino, antrenor. foto: Honvéd FC @honvedfc - FB

Honved Budapesta și-a suspendat antrenorul de teama coronavirusului.

Clubul maghiar de fotbal Honved Budapesta şi-a suspendat antrenorul italian Giuseppe Sannino ca măsură de precauţie din cauza epidemiei de coronavirus din Italia, relatează Reuters.

''Înlocuirea lui Giuseppe Sannino şi a secundului său Alessandrio Recenti este necesară pentru că ei ar fi putut intra în contact cu persoane din zonele afectate de coronavirus. Ca măsură de precauţie, conducerea a decis numirea unui înlocuitor temporar pentru a proteja fanii, jucătorii şi oficialii clubului'', se precizează în comunicatul clubului din Budapesta.

Evoluție coronavirus

 

Noul virus COVID-19 a izbucnit la sfârşitul anului trecut în oraşul chinez Wuhan şi a infectat circa 80.000 de persoane, dintre care peste 2.700 şi-au pierdu viaţa, majoritatea chinezi. Italia a raportat peste 400 de cazuri, concentrate în zona industrială Lombardia şi Veneto.

Sannino, 62 ani, a fost angajat în luna mai şi are o mare experienţă la cluburile italiene, dar a activat şi în Anglia, la Watford, sau în Grecia, la Levadiakos. La meciul de sâmbătă cu Diosgyori VTK, pe banca tehnică a lui Honved, echipă aflată pe locul 5 în liga maghiară, se va afla Istvan Pisont.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri