HoReCa: Restaurantele din București se pot închide de luni
Autor: Ioan-Radu Gava pe 24 feb, 15:38 | Info utile

HoReCa: Restaurantele din București se pot închide de luni / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Restaurantele din Municipiul București s-ar putea reînchide de luni.

Potrivit Antena 3, în urma discuțiilor pe care reprezentanții HoReCa le-au avut cu prefectul Bucureștiului, de luni, e posibil ca restaurantele din București să se închidă. Într-o intervenție telefonică la același post TV, Daniel Mischie, Reprezentant HoReCa, a vorbit despre acest subiect: 

„Există pericolul ca acest coeficient să depășească 3 la mie. Restricțiile vor însemna, conform legislației actuale, reînchiderea restaurantelor în București. Noi am solicitat desprindere restaurantelor de coeficientul de 3 la mie și funcționarea lor la coeficientul de 30% din capacitate în interior și cu restricțiile cunoscute pe terasă până în momentul unui lockdown complet, dacă va fi cazul vreodată. Pentru încălcări repetate și încălcări flagrante, se va putea ridica autorizația de funcționare temporar.

În propunerea pe care noi o avem astăzi, este ca în perioada următoare, vineri sau luni, focarele ar putea fi incluse în calculul acestui coeficient. În același timp, ar putea fi opțional pentru DSP-urile teritoriale să ia în calcul aceste focare“, a precizat Daniel Mischie.

Info utile Vezi toate articolele
Crossuri parteneri