Directorul Poştei Române, ANUNŢ IMPORTANT pentru pensionari. Măsuri suplimentare la Suceava
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Horia Grigorescu, directorul Poştei Române, a făcut mai multe anunţuri importante pentru pensionari şi a anunţat că la Suceava vor fi luate măsuri suplimentare de protecţie în perioada următoare. 

"Poşta Română este total pregătită pentru a distribui pensiile către toţi românii în luna aprilie, vom ajunge la toţi pensionarii şi toată lumea se va bucura de pensii înainte de sărbătorile pascale. Trimitem în teritoriu, în fiecare judeţ, echipament de protecţie pentru toţi poştaşii noştri (mănuşi, măşti, dezinfectant), oficiile poştale sunt dotate cu dezinfectant pentru clienţii, personalul a fost instruit pentru a respecta toate măsurile. 

Vom încerca o limitare a interacţiunii între poştaş şi pensionar, astfel încât schimbul de bani de la uşa pensionarilor să dureze cât mai puţin.", a declarat Horia Grigorescu la Antena 3. 

Măsuri suplimentare la Suceava

"Fac un apel tuturor părinţilor şi bunicilor din această ţară. Daţi-ne voie să vă protejăm şi respectaţi procedurile pe care noi le impunem tocmai pentru protecţia dvs. Păstraţi distanţa, noi venim la dvs acasă, staţi liniştiţi, banii vor ajunge înainte de sărbători. 

Conform Ordonanţei Militare 6, Poşta Română este furnizor de servicii de utilitate publică şi ne continuăm activitatea inclusiv în zona de carantină. În Suceava vom aplica o procedură particulară de distribuire a pensiilor, de aceea vom face echipe mixte, astfel încât volumul de distribuiri să fie mai mare decât într-o zi obişnuită. Avem toate măsurile de precauţie luate. Va fi, probabil, vorba inclusiv de o reducere parţială a programului oficiilor poştale.",  a mai spus directorul Poştei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel