Horoscop 10 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels / Horoscop 10 iunie
Pexels / Horoscop 10 iunie
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop Balanță

Dragii mei, faceți-vă planuri de călătorie. Poate că anul trecut, din cauza faptului că nu ați reușit să mai călătoriți, din cauza pandemiei, acum se mai eliberează, se mai duc din restricții. Cei care ați rămas cu lacrimi în ochi după anul trecut, acum, astăzi, faceți-vă planuri. Aduceți-vă aminte că anul trecut doreați să călătoriți în nu știu ce țară îndepărtată sau în nu știu ce oraș din țară. Astăzi puteți să vă gândiți să reluați călătoria. Și pentru cei care își doresc să călătorească, cu luna în casa a IX-a, are loc și cu tot ce înseamnă spiritualitate. Poate că ți-ai dori să înveți mai multe despre astrologie, sau despre o anumită religie, despre un anumit cult, o zonă a spiritualității. Poate fi o zi minunată pentru acest lucru. Poți începe cu un tutorial pe YouTube, cu un serial, cu un documentar. Se pot face multe!

Horoscop Scorpion

Luna nouă se petrece în casa a VIII-a. În primul rând, cei care își doresc să înceapă afaceri, la care s-au gândit de mult timp sau cei care își doresc să găsească o nouă metodă de a face bani, investiții, de a face bani și bani nu neapărat din muncă proprie, ci bani obținuți din afaceri, din resurse, din moșteniri, din împrumuturi, orice puteți face pe lângă serviciu, Astăzi este o zi bună în care să vă gândiți la așa ceva. 

Horoscop Săgetător

Luna nouă se petrece la voi în casa a VII-a, lângă Mercur retrograd. Dacă apare cineva din trecutul vostru amoros, s-ar putea să vă puneți niște intenții legate de persoana aceea, dar vă rog eu mult, intențiile să nu fie legate, dacă nu ați reușit să vă căsătoriți acum 2 ani, nu vă gândiți că vă căsătoriți anul ăsta dacă a apărut din nou în viața voastră și voi, dacă nu va apărea cineva în viața voastră, s-ar putea să vreți să căutați pe cineva. Acum dacă sunteți într-o relație v-as recomanda să aveți puțină grijă, pentru că cu Mercur retrograd se poate afla imediat că încercați să călcați strâmb. De asemenea cu Mercur retrograd vă puteți pune o intenție legată de relația în care vă aflați, de ceva care nu funcționează și ați lăsat să treacă timpul, deși ați discutat la un moment dat despre așa ceva. Vă puteți lua partenerul, partenera și să discutați franc astăzi. 

Horoscop Capricorn

Dacă la serviciu apar proiecte noi, să fiți sigur că nu se întâmplă nimic astăzi ce nu poate fi rezolvat cu ceva ce ați învățat deja. Dacă este o criză la locul de muncă, un blocaj, o întârziere, încercați să vă aduceți aminte sau încercați să îi întrebați pe cei mai vechi cum au rezolvat în trecut problema respectivă. Cu siguranță veți găsi informații, detalii, tot ce vă trebuie astfel încât să treceți și peste criza de astăzi. Pe de altă parte, dacă vă faceți o listă cu treburile gospodărești, vraiște vor fi, pentru că trebuie să vă dați seama ce contează și ce nu contează. 

Horoscop Vărsător

Această lună nouă se petrece în casa a V-a. În casa a V-a trebuie să discutăm despre copii, relația voastră cu copii, poate vă doriți, poate aveți o intenție legată de copii, poate descoperiți că veți avea copii. Cei care au copii trebuie să petreacă mai mult timp cu ei, pentru că au nevoie copii astăzi. Dacă nu aveți copii și nu vă doriți copii, să știți că este o zi nemaipomenită pentru a vă folosi exprimarea de sine, în scris, în citit, într-o postare pe Facebook, într-un filmuleț pe TikTok. Trebuie să vă arătați lumii astăzi, trebuie să vă manifestați, să fiți văzuți, să fiți prezenți în fața celorlalți. E ca și cum ați fi propriul PR astăzi, în absolut orice domeniu ați avea. 

Horoscop Pești

Luna nouă se petrece în casa a IV-a, lângă Mercur retrograd. Vă spuneam și ieri să vă uitați în jur, să vedeți ce nu funcționează și ce v-ați dori. Astăzi e și momentul să căutați să cumpărați ceva. Cumpărați ceva în locul cuiva, în locul a ceva, ceva prin casă sau vorbiți cu proprietarul casei unde stați să schimbați perdelele sau chiuveta. Îndrăzniți astăzi, faceți chestii. Asta unu la mână. Doi la mână, v-aș mai recomanda, cu această lună nouă în casa a IV-a, lângă Mercur retrograd, să vorbiți cu membrii din familie pe care nu i-ați mai auzit de mult. Ori o faceți proactiv, ori dacă vă sună și vă caută că au nevoie de ceva, tot să răspundeți și să fiți acolo. Nu trebuie să faceți nimic, trebuie doar să vorbiți, să comunicați și să fiți empatici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel