Horoscop 12-18 iulie 2021. Daniela Simulescu, previziuni pentru zodii. Conjuncție rară
Autor: Rodica Mitu pe 10 iul, 22:08 | Interviuri DCNews
Exclusiv

Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, prezintă, la DCNewsTV, horoscopul săptămânii 12-18 iulie 2021, pentru fiecare zodie.

Află ce ți-au pregătit astrele în săptămâna următoare de la astrologul DCNews, Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii de la DCNewsTV.

Emisiunea despre horoscopul săptămânal va fi difuzată, ca de obicei, pe DCNews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV, duminică, începând cu ora 12:00. 

De precizat că săptămâna viitoare, mai exact pe 13 iulie, planetele Venus și Marte se întâlnesc sub semnul Leului, aducând schimbări importante pentru toate zodiile. „Conjuncția Venus - Marte din Leu, de pe 13 iulie, aduce împreună ceea ce iubim și ceea ce ne dorim. Pasiunea și entuziasmul acestui aspect ne poate face să ne îndrăgostim sau să ne distrăm, așa cum nu am mai făcut-o de mult timp. Și bineînțeles să descoperim cum să ne iubim pe noi înșine”, a precizat Daniela Simulescu. „Și să nu mai spun că această conjuncție Venus - Marte și cu Saturn în Vărsător s-a mai petrecut în anul 1991. Deci, este o conjuncție foarte rară și cu Saturn în Vărsător... și mai rară!”, a adăugat Daniela Simulescu. 

Rămâneți alături de noi!

 

Interviuri DCNews Vezi toate articolele
Crossuri parteneri