Horoscop 13 septembrie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Pentru aceia care au de făcut analize medicale, investigații, nu credeți tot ce vi se spune azi. Acordați puțin timp, mai verificați, mai căutați și a doua opinie, din perspectiva mea. Dacă la serviciu vi se mai iau din proiecte sau vi se pare că nu mai sunteți atât de mult băgați în seamă, e doar un moment, nu e ceva grav.

Horoscop SCORPION

Opoziția aceasta, de mâine, dar și faptul că Marte, care este guvernatorul vostru, se pregătește să intre în casa a douăsprezecea, gândiți-vă încă de acum, de la începutul săptămânii, la ce mai puteți renunța în viața voastră. Când zic renunțat, să vă gândiți și concret, dar și la modul figurat, că e un obiect, că sunt haine care umplu spațiul degeaba, că sunt niște persoane.

Horoscop SĂGETĂTOR

Sunt niște zile care nu vă plac atât de mult din punct de vedere profesional, vă bazați pe niște oameni și situații și se dovedește că nu v-ați bazat pe ce trebuie. Zic să nu vă pierdeți încrederea, dar zic să nu acordați mai mult credit cuiva pur și simplu, fără să vă fi demonstrat ceva. 

Horoscop CAPRICORN

Vedeți orice discuție aveți cu oamenii dragi, la telefon, pe messenger, pe laptop, orice drum de făcut azi sau mâine, e cu multe evenimente neprevăzute, n-avem ce să facem, se mai întâmplă și chestii din astea. În schimb e o zi bună pentru a învăța, pentru a vă duce undeva și a studia, pentru a vă concentra acolo. 

Horoscop VĂRSĂTOR

De ceva timp vă spun că neputința este acolo în voi, o să mai fie câteva zile, dacă ar fi să ascultați horoscopul ăsta în această dimineață, mâine și poimâine, lăsați lucrurile să se întâmple, nu forțați nicio schimbare, pentru că nu are rost. Mai mult, aveți puțină grijă la cheltuieli. 

Horoscop PEȘTI

În viața partenerului pot fi schimbări din mai multe puncte de vedere. Prima tendință a voastră va fi să faceți o simbioză și să faceți alături de el ce face. Ați face bine azi și mâine să nu vă aruncați atât de mult, să păstrați niște limite. Nu dați vine pe el, ci gândiți-vă ce parte din voi vă face să îl urmați în orice face. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel