Horoscop 14 - 20 iunie 2021. Daniela Simulescu, previziuni pentru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, prezintă, la DCNewsTV, horoscopul săptămânii 14 - 20 iunie 2021 pentru fiecare zodie.

Află ce ți-au pregătit astrele în săptămâna următoare de la astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Emisiunea despre horoscopul săptămânal va fi difuzată, ca de obicei, pe DCNews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV, duminică, începând cu ora 12:00. 

Rămâneți alături de noi!

Marte, în Leu din 11 iunie 

Marte, planeta acțiunii, intră în semnul Leului începând cu 11 iunie.

„Marte, planeta acțiunii, poposește în semnul Leului începând cu 11 iunie. Și va sta aici până pe 29 iulie. Perioada aceasta va fi foarte bună pentru a ne da seama de propria valoare, de cât de mult ne conștientizăm calitățile și de cum le putem scoate în față. Opoziția cu Saturn de pe 1 iulie și careul cu Uranus de pe 4 iulie vor aduce evenimente puternice, atât la nivel mondial, cât și pe plan individual", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Perioada ce urmează este minunată pentru examene, pentru a începe o nouă pasiune. Marte în Leu știe să joace, știe să vândă. Vrea să demonstreze. Să fie victorios. Vrea diplomă, vrea titlu. Mergeți la interviuri în această perioadă, începeți diferite cursuri. Trebuie să ne scuturăm, să ne cerem drepturile, să nu mai acceptăm orice. Să ne acceptăm valoarea, dar trebuie să ne dăm seama de ea!

„Marte în Leu este foarte curajos, nu se teme”, a continuat Daniela Simulescu. „Să ne exprimăm, să ieșim la întâlniri. Este o perioadă foarte bună pentru a cocheta”, a mai zis astrologul.

Ulterior, a adăugat: „Folosiți această perioadă, chiar dacă aveți diverse greutăți!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel