Horoscop 14 octombrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O ZODIE ar trebui să stea mai mult pe acasă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Este o zi în care te poți simți bine, dar te poți simți bine făcând tu ceva. Tu! Să te duci să îți iei o înghețată, dacă se mai vând înghețate, să îți iei o ciocolată, un suc, un capucino, mici gesturi care îți pot face viața mai ușoară, indiferent de ce fac ceilalți, lasă-i pe ceilalți. Astăzi trebuie să îți cumperi tu o chestie mică, chiar și o bomboană. Ceva care să te facă să te simți bine. 

Horoscop SCORPION

Statul acasă te face fericit azi, faci tot posibilul să stai cât mai mult acasă azi. Vrei să rezolvi lucrurile, te mai uiți ce mai e de făcut, discuți cu familia, te împaci cu familia. Cu cât stai mai departe de agitație, de freamătul orașului sau a localității în care stai, este perfect.

Horoscop SĂGETĂTOR

Tu nu prea ai răbdare astăzi, te împarți în multe direcții. Problema este că te împarți în atâtea direcții pentru că îi auzi pe unii că zic ceva, îi auzi pe alții că zic altceva și ai vrea să le faci pe plac tuturor, dar tu uiți cum te-ai trezit și uiți ce ai vrut când te-ai trezit. Tu ai vrea să se simtă bine și Mărioara, și Ionică, și cutărică, dar tu unde ești? Ia, gândește-te tu astăzi unde ești?

Horoscop CAPRICORN

Deciziile pe care le luați astăzi trebuie să vă avantajeze, nu doar să faceți lucrurile corect, obiectiv, să luați decizii, să organizați. Nu! Astăzi dacă luați o decizie, decizia aia trebuie să vă îmbrace pe voi într-un fel, trebuie să vă scoată în față pe voi într-un fel, trebuie să le arate celorlalți de ce sunteți în stare. Decizia aia o putea lua oricine, dar puteți să o luați voi și să scoateți ce e mai bun de acolo. Ba mai mult, poate nu trebuie să luați decizii, dar discuțiile pe care le aveți astăzi cu șefii nu trebuie făcute din postura de eu sunt inferior, voi superiori, ci de la egalitate. Cât mai egal!

Horoscop VĂRSĂTOR

Dor de ducă, chef de plimbare, chef să vă vedeți cu oamenii, aveți chef să studiați, chef să învățați. Acum nu vă poate ține nimeni pe loc, e și păcat să nu vă agitați, doar că trebuie să aveți grijă de voi și de oamenii cu care vă întâlniți. Mă refer foarte mult la vremurile în care trăim, pentru că Saturn este în casa voastră I și este clar că sunteți mai devitalizați ca alte persoane.

Horoscop PEȘTI

Minimizați pierderile, fie că este vorba de pierderi de bani, de timp, de energie, relații de prietenie, încercați să minimizați tot ce se poate, dar atenție, nu o să puteți să le faceți astăzi pe toate, chiar nu aveți de unde, tocmai asta vă arată tranzitele acestor zile, că nu ești nici zeu și nici semizeu, ești și tu un simplu om. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel