Horoscop 14 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Atenție mare la cheltuieli pentru o zodie! Nu te lăsa influențat!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.    

”Astrele ne pregătesc treziri la realitate. Trebuie să fim atenți la perioada 11-17 octombrie pentru că în 11 octombrie Saturn își oprește retrogradarea, iar 17 octombrie este ziua în care Jupiter se pregătește să-și oprească retrogradarea. Ambele vor avea loc în semnul Vărsătorului și acest semn vorbește despre adevăr, despre distanțare socială. E clar că săptămâna respectivă ne pune față-n față cu realitatea, nu cu un optimist deșănțat, pe care l-am trăit din mai până-n octombrie. Jupiter și Saturn, care-și opresc retrogradarea, sub semnul Vărsătorului, ne aduc adevărul, realitatea, ceea ce există cu adevărat în viața nostră. Nu mai putem visa.” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 11 - 17 octombrie 2021. 

BERBEC

Este clar că este puţin nevoie de a privi lucrurile foarte obiectiv. Nu contează ce simţi, nu contează ce simt cei apropiaţi, ci, dacă ai de-a face cu o situaţie care necesită efort, să încerci să nu iei deciziile nici la cald, nici la rece, ci să te aşezi puţin, să le gândeşti. Orice decizie pe care o iei încearcă să nu fie foarte subiectivă. Ai nevoie de cineva să îţi spună adevărul, astăzi.

TAUR

Ziua de astăzi poate să fie una în care nu se întâmplă nimic sau poate să fie o zi în care tu să te uiţi în stânga şi în dreapta şi să percepi cum te văd oamenii şi să nu îţi convină. Astăzi, oamenii pot să se comporte într-un fel, să vorbească într-un fel cu tine. Nu trage concluzii pripite! Mai aşteaptă puţin. Zilele acestea, ar fi bine să nu te grăbeşti.

GEMENI

Este o zi perfectă pentru studiu. Citeşte, uită-te la un documentar, reia nişte cursuri. Astăzi, mentalul trebuie încurajat să funcţioneze permanent.

RAC

Evită să faci nişte cheltuieli exagerate zilele acestea. Nu îţi schimba starea în funcție de cum sunt ceilalţi în jurul tău. Ei cu problemele lor, tu cu problemele tale.

LEU

Relaţia de cuplu este foarte importantă, astăzi. Dacă eşti prezent şi conştient, vei vedea totul diferit. Pentru cei care nu sunt într-o relaţie, ar fi bine nici să nu se arunce într-una. Ar fi bine să se răsfeţe.

FECIOARĂ 

Implicare exagerată în câmpul muncii, sacrificii pentru un proiect. Vezi unde tragi de tine mai mult decât este cazul.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel