HOROSCOP 14 septembrie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Patru zodii afectate de opoziția Soare - Neptun
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Horoscop 14 septembrie 2021/ pixabay
Horoscop 14 septembrie 2021/ pixabay
HOROSCOP 14 septembrie. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi, 14 septembrie, și ce aduce opoziția dintre Soare în Fecioară și Neptun în Pești. 

HOROSCOP 14 septembrie. Opoziția dintre Soare în Fecioară și Neptun în Pești face ca totul să fie în ceață, nu mai știm pe cine și pe ce să ne bazăm. Vor fi vizați cei cu marcaj de Gemeni, Săgetător, Fecioară și Pești în astrogramă, pentru care ziua e importantă. În plus, Marte de pregătește să iasă din Fecioară și să intre în Balanță. 

Iată horoscopul zilei, 14 septembrie 2021, pentru fiecare zodie, adus de astrologul DCNews, Daniela Simulescu: 

HOROSCOP 14 septembrie BERBEC 

Vei simți că mai ai ceva de corectat undeva, că mai ai ceva de ajustat. Nu te vei simți mulțumit de tine. De mâine, cu Marte în Balanță, vei căuta validarea la ceilalți. Astăzi, nu-ți convine nimic, ești total nemulțumit, nu-ți convine de nimeni și nimic. 

HOROSCOP 14 septembrie TAUR 

Ai grijă la copii și la modul în care gestionezi timpul pentru alții și pentru tine. În ultimele două luni, gândește-te unde ai exagerat și unde nu ai fost prezent, deși tu, pe dinăuntru, ai suferit destul de mult. 

HOROSCOP 14 septembrie GEMENI

Astrele vă recomandă să nu mai puneți atât de mult preț pe problemele pe care le au oamenii dragi, dacă nu mai sunteți implicați în mod direct, nu mai are rost să stați în certurile și-n scandalurilor altora. Marte se va muta în casa a cincea și ține de ce vă face pe voi să trăiți, să vă simțiți cu adevărat bine. 

HOROSCOP 14 septembrie RAC 

Începe o perioadă din punct de vedere profesional diferită, veți lua contacte cu anumite echipe, cu anumit anturaj, vor fi decizii, veți fi nevoiți să construiți ceva, cu niște agresivitate la pachet. E important cum vă veți raporta și cum veți reacționa la agresivitatea din jur. 

HOROSCOP 14 septembrie LEU 

Banii pe care i-ați cheltuit în ultimele luni cum s-au cheltuit? Pentru necesare, pentru lucruri care vă fac plăcere, pentru a investi în voi? Din ce ați cheltuit, trebuie să fie ceva care vă aduce plus valoare. Va trebui să vă gândiți la ce vă ajută lucrurile respective pentru a vă îmbunătăți viața. 

HOROSCOP 14 septembrie FECIOARĂ

Profitați de activitate, de o plimbare, nu leneviți. Dacă nu vă consumați energia, veți fi foarte supărați și frustrați. 

EXCLUSIV  Horoscop 14 septembrie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Gândiți-vă ce ați putea face de mâine pentru a fi mai buni

HOROSCOP 14 septembrie. Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel