Horoscop 15 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Decizie majoră în viața unei zodii. Planuri de viitor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

"Astrele ne pregătesc treziri la realitate. Trebuie să fim atenți la perioada 11-17 octombrie pentru că în 11 octombrie Saturn își oprește retrogradarea, iar 17 octombrie este ziua în care Jupiter se pregătește să-și oprească retrogradarea. Ambele vor avea loc în semnul Vărsătorului și acest semn vorbește despre adevăr, despre distanțare socială. E clar că săptămâna respectivă ne pune față-n față cu realitatea, nu cu un optimist deșănțat, pe care l-am trăit din mai până-n octombrie. Jupiter și Saturn, care-și opresc retrogradarea, sub semnul Vărsătorului, ne aduc adevărul, realitatea, ceea ce există cu adevărat în viața nostră. Nu mai putem visa.” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 11 - 17 octombrie 2021. 

BERBEC

Trigonul de astăzi, dar și aspectele de la sfârşitul săptămânii, vorbesc foarte mult de planurile pe care tu ți le faci legat de relaţii. Nu lăsa lucrurile doar să se întâmple aici şi acum. Gândește-te: "eu trăiesc ca un roboţel în relaţia asta sau vreau să fac ceva cu omul ăsta cu care sunt?". Trebuie să ai un plan pentru viitorul apropiat. Cei care sunt singuri ar trebui să se gândească la ce şi-ar dori cu adevărat de la o relaţie. Nu ce şi-au dorit până acum, nu ce au avut până acum.

TAUR

Orice efort exagerat duce la o epuizare pe care o vei resimți la începutul săptămânii viitoare. În weekend, încearcă să nu munceşti pentru toată lumea. Încearcă pentru tine mai mult. Da, îi ajuţi pe ceilalţi, dar impune nişte limite.

GEMENI

Mai corectaţi una alta în relaţiile cu copiii. Veţi fi mai romantici. Tot weekendul puteţi găsi metode de a simţi că trăiţi.

RAC

Atenţie la cheltuieli, zilele acestea! Cheltuie pentru confortul tău. Schimbă ceva în viaţa ta! Trebuie să luaţi decizia voi, în funcţie de nevoile voastre.

LEU

Plimbări, întâlniri, evenimente, petreceri. Aveţi nevoie de oameni, de atenţie, de laude. Aveți nevoie să fiţi admiraţi! Faceţi tot posibilul ca weekendul acesta să vă simţiţi bine. Altfel, veţi începe săptămâna viitoare cu frustrări.

FECIOARĂ 

Munciţi cu drag şi spor! Orice faceţi în plus, astăzi, spuneţi, lăudaţi-vă. În weekend, găsiţi o soluţie astfel încât să vă mai şi odihniţi.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel