HOROSCOP 15 septembrie 2021: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Patru zodii afectate de Marte în Balanță de astăzi
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Pixabay/ Horoscop, ce aduce Marte în Balanță, de astăzi
foto Pixabay/ Horoscop, ce aduce Marte în Balanță, de astăzi
Marte intră în Balanță astăzi, 15 septembrie. De pe 29 iulie a fost în semnul Fecioarei. 

Până în 31 octombrie stă Marte în Balanță. Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, subliniază că Marte în Balanță aduce diplomație, dar și frustrări. Se va vorbi mult despre dreptate. ”Vor urma negocieri destul de dure” a spus astrologul. ”Zona partenerială capătă multă energie. Fie că începi sau termini o relație ori parteneriate, Marte în Balanță te ajută, însă este și evitant, de aceea veți observa multe persoane care nu-și asumă o decizie” a mai punctat Daniela Simulescu. 

Marte în Balanță afectează Berbecii și Scorpioni, guvernați de Marte, dar și pe cei cu marcaj cardinal, adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Marte în Balanță, de astăzi. HOROSCOP 15 septembrie 2021:

BERBEC

Ești printre primii influențați. Te duci în zona de relații: cum te ai cu colegii, cu partenerul, cum stai acolo? Energia ta trebuie să se ducă către și pentru ceilalți și să-ți dai seama dacă ai investit bine și cât. Grijă la chestiunile juridice! 

TAUR

Casa muncii e în atenție, pot apărea conflicte cu colegii sau amânări ori blocări. În viața partenerului sunt chestii mici și enervante. Marte în Balanță te face să-ți dai seama că nu depinde doar de tine să fie bine, oricât ai încerca să fie bine. 

GEMENI

Minunat și extraordinar pentru tine, cu Marte în casa a cincea. Să ai puțină grijă la copii, pot apărea evenimente. Pentru cei care nu au/nu vor copii, începe o perioadă de distracție, iubire aprinsă, pasiune. 

RAC

Începeți să schimbați prin casă, să depuneți toate eforturile acolo și urmează și o perioadă de conflicte. Apar probleme în familie pe care nu le puteți controla. 

LEU 

Turuiți! N-aș sta în preajma unui leu în perioada următoare, cu Marte în Balanță. E o perioadă bună și pentru noi conexiuni cu noi persoane. Cu Marte în Balanță, în locul vostru n-aș sta în casă. Ieșiți din casă, conectați-vă la grupuri, evenimente, oameni. 

FECIOARĂ

Vedeți care sunt cheltuielile vitale și nu vă abateți mult pentru că lui Marte îi place să cheltuiască. Pot apărea și cheltuieli pe moment nedrepte, dar care să vă ducă în altă parte. Dacă trebuie să cheltuiți pentru dezvoltarea voastră personală, faceți chestia asta. 

HOROSCOP 15 septembrie 2021 Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel