Horoscop 15 septembrie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii unei zodii au parte de o perioadă socială activă
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Marte intră, bineînțeles, în semnul vostru. Acum, veți deveni foarte curajoși. Agresivi pe alocuri, impunători, cu inițiativă, nu vă convin lucruri, forțați oamenii să ia decizii. Dacă în trecut le spuneam altora să facă sport, acum vă spun vouă să faceți sport, pentru că lui Marte în Balanță exact asta îi lipsește, agresivitatea. Și dacă nu veți găsi o formulă prin care să transformați agresivitatea asta în ceva, să o alchimizați, nu e bine, pentru că veți trăi într-o stare de conflict cu voi înșivă. 

Horoscop SCORPION

Marte, guvernatorul vostru, intră în casa a XII-a. Începe o perioadă în care să coaceți lucrurile ascunși. Să stați în spate, să meditați, să faceți introspecție, să vă gândiți, să vă dați seama unde vă simțiți trădați și dacă vă simțiți trădați. Pe moment o să vă simțiți trădați, o să vi se pară că încrederea vă este înșelată, o să aveți o frică mare cu Marte în Balanță. Până intră Marte în semnul vostru, până pe 31 octombrie, o să aveți o frică de pierdere, de abandon, de trădare, de respingere. Stați cu frica, dar începe o perioadă minunată pentru cei care doresc să se vindece din punct de vedere emoțional.

Horoscop SĂGETĂTOR

Marte intră în casa a XI-a, au loc multe evenimente la care trebuie să mergeți, nunți, botezuri, deschideri, lansări, mulți oameni. O frenezie din asta, cu anturaj. Veți intra în anumite echipe, veți accesa anumite grupuri de oameni la care nu v-ați fi gândit. Consumați multă energie și cumva acest Marte vă face să îi și schimbați pe aceștia, să îi convingeți sau o să aduceți în discuție niște teme de care se ferește toată lumea. 

Horoscop CAPRICORN

Vestea este următoarea: profesional, trebuie să vă asumați mai mult, să conduceți, indiferent de ce faceți. Și dacă sunteți la școală sau la pensie, nu contează, trebuie să vă spuneți punctul de vedere. Marte intră în casa a X-a și vă veți implica, direct sau indirect în situații conflictuale în viața voastră. Pot fi certuri cu părinții, cu partenerii, cu mentorii voștri, dar mai ales pe partea profesională sunt foarte multe conflicte. Dacă e să mă întrebați pe mine, e de bun augur.

Horoscop VĂRSĂTOR

Iese din casa a VIII-a Marte, vă ajută să vedeți viața mult mai optimist, mult mai deschis, ba mai mult, vă ajută să învățați lucruri noi. Să participați la cursuri, la seminarii, la workshopuri, la ateliere, să călătoriți, să discutați. E important faptul că puteți să vă îmbunătățiți, indiferent de vârsta pe care o aveți, de educația din prezent sau de experiența de viață. 

Horoscop PEȘTI

Cheltuielile, vă rog frumos! Marte în Balanță e foarte bun pentru dormitor, pentru fantezii, pentru rezolvarea problemelor sexuale, pentru frustrările pe care le aveți, pentru a discuta tot ce înseamnă moșteniri, banii altora, dar trebuie să aveți grijă la cheltuieli. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel