Horoscop 16 - 22 septembrie. Astrologul Daniela Simulescu, gest uimitor în emisiune
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Duminică, de la ora 12.00, puteţi urmări emisiunea „Astrosens" de la DCNews, realizată de astrologul Daniela Simulescu. De această dată, va fi o ediție specială.

Mesajul Lunii Pline din Pești, care a avut loc pe data de 14 septembrie, este, de fapt, un semnal de alarmă în ceea ce privește sănătatea. Suntem avertizați că este nevoie să dăm atenție semnelor organismului și să nu ignorăm simptomele, oricât de mici ar fi ele. Sau, și mai bine, să prevenim pentru că, ulterior, va fi și mai greu să vindecăm.

În emisiunea „Astrosens” de pe 15 septembrie, când vor fi prezentate previziunile pentru săptămâna viitoare, Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a ales să poarte o eșarfă roz pe ochi, pentru a îndrepta atenția spre femeile cu povești uluitoare, spre femeile care, în urma unui diagnostic dificil, au dat dovadă de forță, curaj, demnitate. În fiecare oră, în România, o femeie este diagnosticată cu cancer la sân.

Daniela Simulescu va purta o eșarfă în cadrul emisiunii de duminică precum o fac supraviețuitoarele acestei maladii și le va îndemna pe privitoarele noastre să aibă grijă atât de ele, cât și de femeile din viața lor. Daniela Simulescu a ales campania #deschideochii, în contextul în care rata mortalității în cazul cancerului de sân este de 35% în România, în timp ce, în Europa, ea se situează la 26%. Depistarea cancerului de sân în stadiile 1 și 2 crește șansele de supraviețuire la 90%.

Emisiunea va putea fi urmărită duminică, la ora 12.00, atât pe contul de YouTube al redacției DCNews, cât și pe pagina noastră de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel