Horoscop 19 iulie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia pusă pe scandal
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
HOROSCOP/ pixabay foto
HOROSCOP/ pixabay foto
Horoscopul zilei vine cu previziuni importante pentru zodii. Nervii vor fi întinși la maxim astăzi. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 19 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia prinsă pe picior greșit. Probleme la serviciu!

Balanțele, puse pe scandal

Pentru Balanțe, cu Soarele în a zecea, astrologul DCNews avertizează că vă veți lovi de tot ce înseamnă autoritate, nu pentru că are cineva cu voi, dar e ceva înăuntrul vostru care vă face să vă luptați, ”să vă dați cu fundul de pământ ca să obțineți atenție”. ”Vă puteți da cu stângul în dreptul, vă puteți victimiza mai mult decât este cazul doar ca să atrageți atenția” a spus Daniela Simulescu, care a punctat că indiferent dacă veți atrage sau nu atenția, veți avea aceeași părere, că ”șeful are ceva cu mine”. Riscați să provocați un scandal astăzi.  

Scorpionii să se abțină de la bârfe

Scorpionii au o perioadă aprinsă profesional. Venus și Marte sunt în casa a zecea, Luna e în semnul vostru, iar nevoie de a-i controla pe ceilalți pentru a vă atinge obiective e destul de mare. Să nu intrați în discuții despre cine are dreptate absolută, despre cine știe mai bine. Evitați tot ce înseamnă bârfă și conflict. Ascultați ce au de spus ceilalți, dar nu vă dați cu părerea. 

Săgetătorii să fie atenți la bani și la hârtii

Pentru Săgetători, e bine de știut că dacă oamenii din jurul vostru, cei importanți, din familie sau partenerii de afaceri, cheltuiesc fără să vă ceară opinia, nu ar trebui să vă simțiți nebăgați în seamă, neînsemnați. Aveți grijă pe tot ce înseamnă birocrație, semnături. 

Capricornii să asculte persoana iubită

Capricornii au un comportament prin care ar putea să-și înfrâneze partenerul. Fără să vă dați seama, sunteți acaparatori, aveți un văl pe ochi, nu aveți empatie, aveți un comportament mai tiranic. Dacă astăzi, persoana de lângă voi vă reproșează ceva, ascultați-o. 

Vărsătorii să fie hotărâți și fermi! 

Vărsătorii trebuie să se țină cu dinții de proiectele lor, chiar dacă vor interveni colegii care vor încerca să-i determine să ia alte decizii. Țineți-vă de linia voastră, în programul vostru, și negociați foarte dur orice schimbare din punct de vedere profesional. Fiți foarte stăpâni pe situație astăzi. 

Atenție la nervi pentru Pești! 

Peștii au Soarele în casa a cincea, iar comportamentul trebuie să fie foarte temperat, să nu vă vărsați nervii pe cei din jur. Aveți o frustrare interioară, dar e bine să vă exprimați constructiv astăzi. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel