Horoscop 20 – 26 aprilie 2020. Zodia cu un CURAJ nebunesc. I se va schimba TOTAL viața!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Horoscop 20 – 26 aprilie 2020. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a oferit previziunile astrologice pentru perioada 20 – 26 aprilie 2020. Una dintre zodii va avea un curaj nebunesc, zilele acestea.  Viața i se va schimba.

Horoscop 20 – 26 aprilie 2020. Este o săptămână în care nu faceţi faţă autorităţii, nu mai acceptaţi ordine, nu vă place să vi se mai spună ce să faceţi. Zilele acestea, evitaţi conflictele cu superiorii! Evitaţi să le strigaţi că nu aveţi lbertate! Vreţi mai multă autonomie şi vă supăraţi pentru că vi se pare normal ca oamenii să v-o acorde.

Horoscop 20 – 26 aprilie 2020. Scoateţi lucruri la suprafaţă pe care nu le-aţi spus de foarte mult timp. Este important să vă duceţi să spuneţi că vreţi mai multă libertate şi independență şi că sunteţi capabili şi că aţi demonstrat şi că aveţi experienţă. Găsiţi o cale!

Horoscop 20 – 26 aprilie 2020. La sfârşitul săptămânii, cei născuţi în primele zile ale zodiei Taur se vor răzvrăti. Veţi avea un curaj nebunesc. Îndrăzniţi, inovaţi, experimentaţi!

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel