HOROSCOP 23-29 martie 2020. Regândirea planurilor pentru o zodie. Astrolog DCNews: "Nu e o tragedie"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
HOROSCOP 23-29 martie 2020. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a oferit previziunile astrale pentru săptămâna 23-29 martie. Una dintre zodii trebuie să se gândească bine la planurile de viitor.

HOROSCOP 23-29 martie 2020 Pentru una dintre zodii, care a trecut prin neliniști din cauza planetelor în Pești, a sosit Soarele în semn, iar Luna Nouă din 24 martie o va ajuta să-și recapete suflul. "Începeți să vă recâștigați o energie, un impuls. S-ar putea să fie niște gânduri care nu vă dau pace și care s-ar putea să nu vă lase să acționați, iar cu tot ce se va întâmpla în perioada aceasta, lucrurile s-ar putea amplifica, dar nu e o tragedie", le spune astrologul DC News nativilor Berbec.

HOROSCOP 23-29 martie 2020. "Chiar dacă sunteți oameni de acțiune, să ieșiți, să faceți sport, acest Saturn intrat în Vărsător s-ar putea să vă limiteze, să vă mai țină acasă și să vă gândiți la planurile de viitor. Deși inițial nu o să vă convină, acest Saturn vine să vă arate că aceste planuri au fost făcute pe o bază mai nesigură. Pe plan personal, voi nu veți avea energie pentru cealaltă persoană, dar măcar ascultați-o și fiți acolo alături de ea", a completat astrologul Daniela Simulescu.

Vezi aici previziunile pentru fiecare zodie în parte:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel