Horoscop 25 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții cu șefii la serviciu pentru o zodie. Vei face compromisuri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Sunt ultimele zile de Marte în Balanță, Marte care se va muta în semnul Scorpionului din 31 octombrie. Veștile nu sunt însă bune. Iată ce a atenționat astrologul Daniela Simulescu: 

”Marte va tranzita semnul Scorpionului în perioada 31 octombrie - 13 decembrie. După ce a stat în Balanță și i-a obligat pe toți să negocieze, nu neapărat ca la carte, iată că planeta acțiunii se va muta în semnul extremist și strategic al Scorpionului. Știți cum își va găsi Marte puterea și motivația pentru a lupta? Care îi vor fi armele? Durerea. Suferința. Moartea. Criza. Trădarea. Pierderea. Doar trecând prin ele, Marte va reuși să câștige. Altfel nu. Oricât de cinic ar suna(Marte în Scorpion loves it!), vă invit să folosiți tot ce se va întâmpla în perioada următoare nu doar pentru a supraviețui, ci pentru a ieși învingător, mai puternici față de varianta voastră de acum câteva luni. Că... cale de întoarcere nu mai există, nici la nivel individual, și mai ales la cel colectiv!”. 

BERBEC

Intrarea Soarelui în Casa a opta, în Scorpion, te face să stai mai în spate, să nu mai ai asprimea, ascuţimea pe care le aveai înainte, ci să încerci să fii mai strateg, să planifici. Vei vedea lucrurile din altă perspectivă. Pentru tine va conta ce spun ceilalţi. Spre seară, vei fi foarte dornic să stai pur şi simplu.

TAUR

Va trebui să faci parte din viaţa celuilalt. Vrei nu vrei, vei fi implicat în viaţa altora, mai ales la nivel profesional.

GEMENI

Este o săptămână în care gândirea, pentru tine, este importantă, la fel şi comunicarea. Chiar îţi priește acest început de săptămână. Fii cât mai activ, întreabă, vorbeşte, interesează-te!

RAC

Săptămâna aceasta începe cu o dorinţă de a nu te mai ocupa chiar de toată lumea, ci să îţi vezi şi tu de dorinţele tale. 

LEU

Nu mai puteţi să vă faceţi planuri departe de casă. Nu aveţi chef de serviciu, de stat la serviciu. Zilele acestea, nu mai ascultați toate ştirile, nu mai citiţi toate articolele. Trebuie să vă faceţi o detoxifiere la nivelul minţii. Aveţi nevoie de linişte. Mintea voastră are nevoie de odihnă.

FECIOARĂ 

Începutul săptămânii este important mai ales din punct de vedere profesional, mai ales din perspectiva relaţiei pe care o aveţi cu şefii. Trebuie să vorbiţi cu ei, să vă înţelegeţi cu ei şi trebuie să învăţaţi să faceți nişte compromisuri. Învăţaţi să negociaţi.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel