HOROSCOP 31 august 2021. Află ce ți-au pregătit astrele în ultima zi de vară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
foto pixabay/ Horoscop 31 august 2021
foto pixabay/ Horoscop 31 august 2021
Nu rata horoscopul zilei, 31 august 2021. Află ce ți-au pregătit astrele pentru această zi, ultima zi de vară a anului 2021.

Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens, vă aduce horoscopul zilei, de la ora 09:00, la DCNews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Săptămâna 30 august - 5 septembrie pregătește o perioadă plină de evenimente. Săptămâna pornește cu intrarea lui Mercur în Balanță, unde va sta până-n 6 noiembrie. ”Vorbim foarte mult de negocieri, mediere, diplomație, aplanare” a spus astrologul DCNews. Mercur în Balanță ne face să fim un avocat, un diplomat, dar ne face, în același timp, să fim nehotărâți, dar va fi tipul de nehotărâre în care se așteaptă situația win-win. 

În 2 septembrie, va fi opoziția Marte - Neptun, de care astrologul DCNews, Daniela Simulescu, mărturisește că-i este puțin teamă. Atenție dacă plecați la drum! ”E multă confuzie în acțiunile noastre” a spus astrologul DCNews și Astrosens. 

”Marte în Fecioară e ca un roboțel, Neptun în Pești e ca un mentalist, ca un magician, însă opoziția între cele două va fi greoaie. (...) În 3 septembrie, va fi un trigon între Mercur și noduri - moment bun în care să căutăm următorul pas. În 5 septembrie, va fi un trigon între Mercur și Saturn, când putem găsi idei pe care să ne bazăm și pe care să le lăsăm să se dezvolte, să capete o parte practică, concretă. În 6 septembrie, va fi un trigon între Venus și Jupiter” a punctat astrologul DCNews.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel