Horoscop 31 mai - 6 iunie 2021. Daniela Simulescu, previziuni pentru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, prezintă, la DCNewsTV, horoscopul săptămânii 31 mai - 6 iunie 2021, pentru fiecare zodie.

Află ce ți-au pregătit astrele în săptămâna următoare de la astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Emisiunea despre horoscopul săptămânal va fi difuzată, ca de obicei, pe DCNews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV, duminică, începând cu ora 12:00. 

Rămâneți alături de noi!

Horoscop, duminică, 30 mai 2021

Duminică, planeta Mercur își începe retrogradarea în semnul Gemenilor.

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mult mai atent la ceea ce comunici, dar și la modul în care o faci. Este posibil ca oamenii să nu înțeleagă exact ce le spui tu.

Taur

Încearcă să nu te bazezi pe o sumă de bani până când nu ești sigur că o ai. Nu cheltui banii pe care crezi că îi vei obține într-un viitor apropiat.

Gemeni

Vei crea mai multe încurcături. Oamenii dragi trebuie să înțeleagă că nu o faci intenționat, ci că pur și simplu mai sunt momente de neatenție.

Rac

Ar fi cazul să nu crezi pe oricine care se plânge sau care îți cere ajutorul. Vei fi ușor de influențat și vei dori să îți plătești unele greșeli mai vechi.

Leu

Multe dintre planurile create împreună cu prietenii se vor zăpăci. Nu este cazul să te superi în cazul în care unele persoane apropiate îți dau programul peste cap.

Fecioară

Deși ar trebui să fie o zi de duminică simplă, nu va fi deloc cazul. Oamenii din jurul tău vor fi dezorientați și te vei oferi să îi ajuți. Însă nu vei mai rămâne cu timp pentru tine.

Balanță

Evită discuțiile cu foarte multe prejudecăți, nu te vei simți deloc bine în preajma unor persoane care nu știu decât să critice în funcție de experiența lor de viață.

Scorpion

Retrogradarea lui Mercur te va ajuta să afli detalii interesante despre apropiați. Dar va trebui să înveți să faci o selecție riguroasă a informațiilor.

Săgetător

Partenerul va fi destul de sucit. De dimineață vrea ceva, la prânz altceva, iar până se face seară se va răzgândi prea des. Astfel, programul tău va fi afectat.

Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel