Horoscop 7 septembrie 2021. Lună Nouă în Fecioară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilei de marți, 7 septembrie, la DCNewsTV.

Marți, 7 septembrie, avem Luna Nouă în semnul Fecioarei.

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, vă aduce previziunile astrale ale zilei. Află ce ți-au pregătit astrele de la ora 09:00, la DCNews, DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Rămâneți alături de noi!

Luna Nouă în Fecioară, influenţe nebănuite asupra vieţii şi a zonei financiare

Daniela Simulescu a vorbit despre modul în care Luna Nouă în Fecioară ne influențează viața.

„Când mai vorbim de energia Fecioarei mai vorbim de simplitate, de minimalism. În goana noastră să trăim bine, să avem de toate, nu ne dăm seama că avem dulapul plin de tot felul de borcănele – dar sunt curioasă dacă ne uităm dacă a mai expirat ceva, le lăsăm acolo, așa le lăsăm și în timpul vieții. Se adună lucruri în casă, haine, obiecte”, a transmis ea, într-o emisiune DC NEWS.

„În loc să ne facem spațiul mai aerisit, să ne simțim mai bine când vedem, să fie pentru noi, nu pentru ceilalți, totul pleacă de la aerisire, de la simplitate, de la minimalism. Este vorba «Mai puțin este mai mult». Acum contează să fie cât mai puțin. De ce să ai tot felul de bibelouri, tot felul de mileuri cum era pe vremuri? Țin și eu minte cum erau dulapurile pline. Acum nu vă plac dacă sunt mai goale, nu vă fac să vă simțiți bine?”, a adăugat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel