HOROSCOP 9 - 15 decembrie 2019. Zodia care are o săptămână fantastică
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
HOROSCOP 9 - 15 decembrie 2019. Daniela Simulescu, astrologul DCNews, a prezentat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. Iată nativul care trebuie să-și recalculeze investițiile, să învețe să ierte și să se controleze mai mult, săptămâna aceasta.

HOROSCOP 9 - 15 decembrie 2019 "Dacă luna plină va activa axele financiare, probabil că voiați să faceți o investiție în ceva, să cheluiți o sumă de bani mai mare, dar săptămâna aceasta vă face să vă schimbați ideea respectivă. Vă dați seama că poate nu ar trebui să vă aruncați sau poate că trebuie să căutați și o altă soluție sau adică să negociați. E o săptămână foarte bună pentru negocieri", le spune astrologul DC News nativilor Taur.

HOROSCOP 9 - 15 decembrie 2019 Această săptămână poate să înceapă cu niște frecușuri cu persoana iubită, cu partenerul sau dacă încercați să cuceriți pe cineva. În primele zile se nasc niște neînțelegeri, niște momente în care trebuie să vă controlați, să vă ponderați, care vă pot produce mici frustrări, dar nu este nimic grav pentru că acel trigon între marte și neptun, din data de 13 decembrie, vă dă imaginația și inspirația necesară să treceți peste ce ați simțit în primele zile și să căutați soluții, să iertați, să vă bucurați și să sperați că o să iasă bine.

HOROSCOP 9 - 15 decembrie 2019 Pentru aceia dintre voi care vreți să plecați la drum sau doriți să faceți niște cursuri, să învățați, să dați niște examene, să știți că sunt niște zile fantastice săptămâna aceasta.     

Vezi aici previziunile astrale pentru toate zodiile:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel