Horoscop 9 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay / Horoscop 9 iunie
Pixabay / Horoscop 9 iunie
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop Balanță

Să o luăm cu începutul începutului. Pentru că Saturn este retrograd în casa a V-a și mai sunt și alte aspecte pe ici pe colo s-ar putea ca sentimentul de inferioritate să fie foarte prezent. E adevărat că pe față pare că ești foarte încrezător, foarte sigur, foarte liniștit, că nu mai e nimeni ca tine. Un complex de inferioritate o să fie prezent orice ai face astăzi. Te implici, faci, spui lucruri, doar că undeva în sinea ta este tot un copil din ăla căruia i s-a spus că n-o să reușească. Încearcă să nu hrănești aceste gânduri, pentru că sunt lucruri de făcut. Nu mai ești copil, ești un om mare acum.

Horoscop Scorpion

Discuțiile legate de casă sunt foarte importante, fie că este vorba de vânzarea, cumpărarea sau redecorarea acesteia. Sunt tot felul de situații din acestea care solicită susținerea celorlalți și suportul, investițiile, resursele. Astăzi vor fi destul de active aceste zone și plecați la un drum gândindu-vă că vreți să faceți ceva cu casa și de fapt trebuie să vă ocupați și de alte cheltuieli pe care le bănuiați prima dată. 

Horoscop Săgetător

Vă spuneam zilele trecute că trebuie să aveți puțină grijă la relații, dar vedeți că relația pe care o aveți nu se rezolvă ieșind la un pahar de vin undeva, ci se rezolvă stând acasă și discutând în intimitatea voastră, în confortul casei, să stați acolo, chiar și cu familia, nu doar cu partenerul. Dacă aveți ceva de corectat, stați acolo într-o cămăruță. Cu copii, fără copii, cu familie, fără familie, stați acolo împreună. Nu vă scrieți poveștile nicăieri, nu vă sunați prietenii. În anumite momente nu prietenii vă ajută, în anumite momente trebuie să stați acolo să indurați, să suportați ca să puteți să treceți peste, să puteți vindeca orice problemă care a apărut în cuplu.

Horoscop Capricorn

Multă muncă, multă agitație, dar să știți că și mâine va fi, nu doar astăzi. Însă vă merge mintea, e destul de activă, astăzi mintea voastră e creativă, e inspirată, este un motor de idei astăzi, e un rezervor de idei. O să le scoateți pe bandă rulantă și partenerul vă susține. Aveți aspecte foarte bune din punct de vedere partenerial. Lăsați-vă iubiți, lăsați-vă îmbrățișați. Și dacă nu le primiți, pentru că lumea vă știe mai reci, cereți-le, că le veți primi. 

Horoscop Vărsător

Dacă anumiți colegi sau un anumit coleg de la locul de muncă vi se pare foarte agresiv, e problema acelei persoane, nu problema voastră. Dacă încearcă să vă înțepe, să vă provoace, nu o luați personal. Nu e de luat personal, nu e ca să vă supărați, nu e ca să vă enervați ci pur și simplu trebuie să vă dați seama că persoana respectivă are o zi proastă cu și voi poate ați avut la un moment dat. Dacă sunteți astăzi înțelegător și blând, trece orice conflict. Gândiți-vă că luna nouă de mâine încă de astăzi se petrece în casa a V-a, e o zonă legată de iubire. Gândiți-vă câtă iubire aveți nevoie, câtă iubire primiți, câtă iubire oferiți. Gândiți-vă dacă sunteți singur de ce aveți nevoie, dacă sunteți cu cineva de ce ați mai avea nevoie, 

Horoscop Pești

Eu în perioada aceasta, trecând peste multe alte aspecte, aș încerca să îmi găsesc o rutină. E adevărat că Jupiter în semnul vostru zice că totul se poate, e minunat, e extraordinar, călătorim, totul se poate. Dar Jupiter câteodată îți pune niște ochelari roz și ți se pare că lumea este minunată. Astăzi e important să vă găsiți o rutină. Astăzi dacă nu faceți ceva concret o să treacă ziua și nu o să știți ce s-a întâmplat. Mai sunt și zile simple, nu în fiecare zi se întâmplă ceva special, dar poate că nu ar fi cazul ca astăzi să nu se întâmple nimic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel