Horoscop Camelia Pătrăşcanu 16-22 septembrie. Zodia care va avea o săptămână minunată
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Horoscop 16-22 septembrie. Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, previziunile pentru fiecare zodie în parte, pentru perioada 16-22 septembrie. 

HOROSCOP BERBEC - Se anunţă o săptămână foarte bună, mai ales sub aspecte financiare. E cazul să muncească pe rupte.

HOROSCOP TAUR - O săptămână foarte bună de marți încolo. Intuiția joacă un rol important, e bine să își asculte sufletul. 

HOROSCOP GEMENI - Două planete în zona iubirii, Mercur și Venus îi ajută să își exprime sentimentele, să facă mici atenții. O săptămână plină de tandrețe. Pun pasiune în proiectele personale, pot beneficia de iubire și tandrețe, dar mai puțin de bani.

HOROSCOP RAC - Multe relații sociale, sunt mai preocupați să afle părerea oamenilor, ce fac aceștia. Se pot inspira de la alții, au nevoie de modele, fie că întreabă un prieten sau se uită în jur, găsesc soluții ingenioase, pe care dacă le aplică ies mai ușor din dificultăți. Atenție la sănătate joi.

HOROSCOP LEU -Au proiecte personale în care s-au implicat și se și zbat să le promoveze. Zilele de genialitate, marți și miercuri, pot veni cu soluții ingenioase la locul de muncă și în viață, pot surprinde prin deciziile pe care le iau. Atenție la sănătate în weekend.

HOROSCOP FECIOARĂ - O săptămână în care se bazează pe alții. Așteaptă vești, au nevoie de susținere, de un colaborator. 

HOROSCOP BALANȚĂ -  Dispute, discuții, sunt cu ochii pe partener și pe ceilalți, pentru a-și impune o poziție, o opinie, un punct de vedere. 

HOROSCOP SCORPION - Atenție la bani, există un risc de cheltuieli. Călătorii în weekend.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - Chef de joacă luni, mintea nu le este la lucru. Este o mobilizare totală marți, miercuri și joi. Surprize la locul de muncă, depun eforturi pentru a fi în ritm. Au realizări apreciate de ceilalți. Vineri există un risc de a nu se înțelege cu o persoană pe care o ceartă, mai ales că au dreptate.

HOROSCOP CAPRICORN - Mai puțin mobilizați luni, sunt nostalgici, marți și miercuri își intră în formă. Au rezultate, muncesc și în restul zilelor. Joi pot avea un conflict cu un coleg mai tânăr sau cineva care își dă aere, iar ei taxează acest lucru.

HOROSCOP VĂRSĂTOR- Au mintea ageră luni, învârt idei, fac planuri, dar sunt cu ochii și pe alții, ascultă sfaturile primite. Marți, miercuri și joi, muncă asiduă. Dispute vineri, legate de bani, cu partenerul. 

HOROSCOP PEȘTI - O săptămână cu gândul la bani. Marți, miercuri și joi, muncă intelectuală, jonglează cu informații. Atenție la aspectele legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel