Horoscop Daniela Simulescu, 16-22 septembrie: Zodia care trebuie să aibă grijă la sănătate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Astrologul DC News, Daniela Simulescu, a prezentat pentru fiecare zodie în parte previziunile săptămânii 16-22 septembrie. Berbecii trebui să aibă mare grijă la sănătate, în această perioadă. 

"Pentru ei luna plină a fost destul de activă pe axa sănătăţii. Nu au grijă de ei. În această săptămână trebuie să se recupereze, probabil că au dormit mai mult, probabil că s-au simţit epuizaţi. Nu neglijaţi simptomele organismului.

În acelaşi timp, planetele din zona muncii au trecut în zona relaţională. Vor trebui să discute cu nişte persoane. Trebuie să aibă curajul să spună ceea ce îi deranjează. În această săptămână veţi fi dispus să faceţi foarte multe compromisuri", a spus astrologul DC News, Daniela Simulescu la emisiunea „Astrosens" .

Daniela Simulescu a ales să poarte o eșarfă roz pe ochi, pentru a îndrepta atenția spre femeile cu povești uluitoare, spre femeile care, în urma unui diagnostic dificil, au dat dovadă de forță, curaj, demnitate. În fiecare oră, în România, o femeie este diagnosticată cu cancer la sân.

Previziunile complete în video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel