Horoscop, duminică, 12 ianuarie 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Empatia, sensibilitatea și generozitatea sunt calități extraordinare ale Peștilor
Empatia, sensibilitatea și generozitatea sunt calități extraordinare ale Peștilor
Horoscop. Astăzi va avea loc o conjuncție istorică între Saturn(fricile, testele) și Pluto(transformarile), în semnul Capricornului. Acest eveniment nu s-a mai petrecut din 1518. Din punct de vedere astrologic, atmosfera zilei va fi una apăsătoare și neplăcută, chiar dacă este duminică.

Berbec

Dacă ți-a fost teamă să iei o decizie serioasă până în acest moment, conjuncția de astăzi îți va da încrederea necesară să o faci.

Taur

Nu ai voie să renunți la principiile și valorile construite în timp. Orice compromis îți va aduce multe daune emoționale și financiare.

Gemeni

Duci lipsă de concentrare, de focusare pe ceea ce este cel mai important în viața ta. Te împarți în multe direcții și nu ai nimic de câștigat astfel.

Rac

Te-ai dedicat prea mult partenerului sau ideii că ai nevoie de cineva care să te completeze. Doar tu îți poți umple golurile sufletești.

Leu

Frica de a nu reuși, de a nu ajunge undeva sau cineva te pândește peste tot și nu o poți controla. Orgoliul exacerbat îți va dăuna cumplit.

Fecioară

Dacă nu ai fost iubit așa cum ți-ai fi dorit în copilărie, nu înseamnă că și atunci când crești trebuie să fii o victimă, ci că trebuie să îți oferi grijă și afecțiune.

Balanță

Nu cumva dorința ta de a depinde permanent de cineva provine din frica de singurătate? Ar fi de bun augur să faci un test să vezi cum este să stai și singur.

Scorpion

Testele la care îi supui pe toți din jurul tău, fie că sunt dragi sau străini, te vor obosi la un moment dat. Invață să nu mai faci obsesii.

Săgetător

Imaginea ta socială nu se construiește în funcție de câți bani cheltuiești pentru a ieși în evidență. Ci mai degrabă în funcție de evoluția ta personală.

Capricorn

Este bine să ai răbdare, dar și răbdarea trebuie reformată și îmbunătățită. Iar fricile tale cele mai adânci te fac să acționezi într-un mod pragmatic. Vei resimți cel mai mult influența acestei zi.

Vărsător

Gândește-te de câte ori ai fost victimă în această viață și dacă a fost vina cuiva. Și îți vei da seama că tu singur ai luat deciziile. Vei fi foarte somnoros astăzi.

Pești

Empatia, sensibilitatea și generozitatea sunt calități extraordinare. Însă, când îți faci planurile pe termen lung, recomandarea este să nu ții cont de ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel