Horoscop, duminică, 19 aprilie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horosop. Conjuncția Lună-Neptun din semnul Peștilor ne va face sensibili și ne va da puterea să ne iertăm mai ușor.

Berbec

Indiferent dacă ai sau nu companie, simți nevoia să te retragi pentru o bună bucată să meditezi să faci pace cu trecutul. 

Taur

Soarele intră în semnul tău și îți oferă vitalitate. Vei avea o vorbă bună pentru toți prietenii singuri sau pentru cei care trec prin dificultăți. 

Gemeni

Ai face bine să faci pace cu persoanele cu autoritate din viața ta. Fie că este vorba de partener, de un părinte, sau de șef, o discuție calmă cu el îți va aduce beneficii. 

Rac

Credința ta personală este ceea ce te ghidează să treci peste momente mai grele, mai ales dacă astăzi nu ești alături de toți membrii familiei. 

Leu

Participi cu mare drag la pregătirile pentru masa de Paște. Ești umil, modest și dornic să nu ieși deloc în evidență. Liniștea sufletească este prioritatea ta. 

Fecioară

Partenerul îți deschide ochii asupra unor detalii din zona spirituală cărora nu le-ai dat atenție până acum. Bucură-te de orice persoană dragă din jurul tău!

Balanță

Cauți să îți ocupi timpul permanent pentru a nu te gândi deloc la vremurile actuale. Încearcă să nu te victimizezi mai mult decât este cazul. 

Scorpion

Alții și-ar dori să fie în prezența oamenilor dragi, tu vrei să fugi de ei. Nu ești în apele tale, te simți stingher și vrei doar să eviți contactul uman. 

Săgetător

Rudele te contrazic și vei avea tendința să te superi precum un copil. Fii om matur și lasă nazurile măcar în această zi de sărbătoare, 

Capricorn

Toți cei dragi se simt bine în prezența ta, roiesc în jurul tău atunci când porți discuții pline de înțelepciune. Vei fi un adevărat sprijin moral. 

Vărsător

Cauți metode distractive de a-ți petrece această zi. Și nu le dai atenție celor care țin la obiceiurile specifice sărbătorilor. 

Pești

Ești un ocean de emoții. Te gândești toată ziua la cei singuri, năpăstuiți, bolnavi și triști. Spui rugăciuni sau meditezi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel