Horoscop, duminică, 22 martie 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Saturn, planeta testelor și a limitărilor, intră în Vărsător, semnul grupurilor și socialului. Distanțarea socială va deveni foarte importantă.

Berbec

Planurile de viitor se schimbă radical, iar prietenii pe care te bazai te vor dezamăgi sau te vor face să te consumi prea multă energie din punct de vedere emoțional. 

Taur

Erai foarte sigur de parcursul tău profesional, dar Saturn te va provoca să reconfigurezi totul. Schimbările te sperie, dar vor fi de bun augur. 

Gemeni

Ești nevoit să aprofundezi anumite studii. De asemenea, cei care își doreau să plece într-o altă țară se pot răzgândi. Filosofia de viață va fi alta. 

Rac

Nu vei mai dispune de sumele de altădată pe care le cheltuiai pentru bucuria celor dragi. Acum, tu devii prioritatea și vei învăța să fii mai egoist.

Leu

Relațiile, parteneriatele și colaborările vor trece prin mai multe examene de maturitate. Momentan, o despărțire ți se pare o tragedie. Însă lasă loc pentru cineva mai bun. 

Fecioară

Saturn va tranzita zona serviciului, a relațiilor colegiale, dar și a rutinei zilnice. Va trebui să ajustezi multe aspecte de care nu ai avut grijă până acum. 

Balanță

Ai neglijat total fericirea personală și fără să îți dai seama, ai devenit un om care nu mai crede în iubire. Saturn îți cere multă responsabilitate față de tine.

Scorpion

Ai preferat să stai departe de problemele familiei pentru că îți consumau timpul și resursele. Acum, din păcate, va trebui să te și implici în rezolvarea lor. 

Săgetător

Mai scapi de grijile financiare, înveți să negociezi și devii mai serios în modul de a comunica. Este posibil să apară restricții numeroase în viitoarele călătorii.

Capricorn

Saturn a ieșit din semnul tău și a intrat în zona financiară. Vei fi preocupat să securizezi orice venit, să amâni sau anulezi cheltuieli, și să recuperezi banii împrumutați. 

Vărsător

Dacă ai fugit de asumare și responsabilitate, Saturn îți va oferi numeroase teste, unele mai neplăcute, tocmai pentru a te ajuta să te maturizezi.

Pești

Vei resimți perioada de izolare într-un mod exagerat. Te vei victimiza, te vei plânge și vei face din totul o dramă. Adevărul este că vei dori atenție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel