Horoscop, duminică, 26 aprilie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Vărsătorii vor fi foarte tandri cu partenerii. 

Berbec

Alergi după mai mulți iepuri și nu prinzi niciunul. În plus, vorbești și te agiți mult, iar cei apropiați chiar nu pot ține pasul cu tine. 

Taur

Te vaiți cât e ziua de lungă. Ai impresia că doar tu ai avut cheltuieli serioase în ultima perioadă și venituri mai puține.

Gemeni

Ești ca un titirez. Nu acorzi deloc atenție oamenilor din viața ta sau unor detalii importante. Astfel, ziua va trece degeaba.

Rac

Nu vrei să vezi și să auzi pe nimeni. Ai chef doar să lenevești. Partenerul îți propune câteva planuri pentru săptămâna viitoare. 

Leu

O prietenă îți cere sfaturile, iar tu încerci să nu o dezamăgești. Spre seară, vei deveni nostalgic și vei dori să suni o persoană dragă.

Fecioară

Cineva te convinge să te implici în discuții contradictorii care te vor epuiza. Spre seară, îți vei da seama că te-ai grăbit și că ai neglijat unele aspecte destul de vizibile. 

Balanță

Eviți orice discuție legată de bani. Știi că ai făcut mai multe greșeli și nu vrei să recunoști. Strategia ta nu va fi potrivită.

Scorpion

Partenerul îți face surprize. Și nu neapărat plăcute. Îi vei cere socoteală, dar te va ignora total. Cu răbdare, veți trece peste. 

Săgetător

Ai nevoie de multă mișcare. Nu te poți concentra, nu poți fi prezent și asta va dăuna relației tale cu toți cunoscuții.

Capricorn

Relaxarea este un vis frumos pentru tine. Încă din primele ore ale dimineții vei primi numeroase sarcini gospodărești pe care nu le poți delega. 

Vărsător

Tânjești la câteva clipe romantice. Cei singuri pot purta discuții cu persoane interesante, iar ceilalți vor fi foarte tandri. 

Pești

Unele rude te vor suna sau îți vor scrie. Dar nu o vor face necondiționat, deci ai grijă să nu te lași păcălit de glasu lor binevoitor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel