Horoscop, duminică, 26 iulie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Terra
Terra
Horoscop. Încă de astăzi vom resimți efectele careurilor dintre Venus și Neptun/Mercur și Marte. 

Berbec

Va fi foarte greu să te abții când cineva spune lucruri care nu îți convin. Ești pus pe ceartă încă din primele ore ale dimineții.

Taur

Îți faci un bilanț al săptămânii și nu înțelegi de ce ai cheltuit atâția bani. Te va preocupa serios acest aspect.

Gemeni

Te victimizezi prea mult față de partener și nu vrei deloc să renunți la această atitudine. Evită certurile cu prietenii!

Rac

Simți că ai ajuns la capătul puterilor în cadrul relației cu o persoană dragă. Ar fi cazul să te oprești și să îți vezi de viață.

Leu

La suprafață, totul pare minunat, dar tu știi că ești destul de mohorât. Încearcă să nu petreci timp cu oameni superficiali.

Fecioară

Ai destule planuri pentru această zi, dar pentru că unii nu se pot ține de treburile gospodărești, va trebui să renunți la ele.

Balanță

Toată lumea este încântată de tine, numai partenerul te contrazice de fiecare dată când spui ceva. Trebuie să discutați.

Scorpion

Ți se pare că apropiații îți pierd vremea aiurea astăzi și nu vrei să participi și tu. Deci îi vei refuza dacă te vor invita în oraș.

Săgetător

Persoana iubită are multe frici și este dornică să ți le împărtășească. Poate așa mai scapă de ele. Fii mai zgârcit azi!

Capricorn

Îți este foarte greu când un alt membru al familiei este mai autoritar și responsabil. Nu are rost să fii invidios.

Vărsător

Crezi că doar tu ai dreptate, dar îți vei da seama că te înșeli. Deci încă nu le face promisiuni ambițioase apropiaților.

Pești

Vrei să stai mai mult în casă. Vei refuza invitațiile prietenilor sau ale rudelor. Ai nevoie de odihnă, relaxare și răsfăț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel