Horoscop, duminică, 8 septembrie 2019
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Peștii exagerează  orice gest al persoanei iubitete.
Peștii exagerează orice gest al persoanei iubitete.
Horoscop. Partenerul Racilor are nevoie de încurajare și suport pentru că persoane dragi lui trec prin momente grele, iar Leii vor să  petreacă cât mai puțin timp acasă, dar nu le va ieși deloc.

Berbec

Toți se distrează în jurul tău, numai tu te gândești la viitor, la ce se va întâmpla cu viața ta, dacă ți-ai ales bine cariera sau mediul social.

Taur

Ai descoperit o nouă rețetă și ești dispus să o încerci. Și clar vei invita și o serie de cunoscuți pentru a gusta și pentru a-ți spune părerea lor.

Gemeni

Te contrazici cu toată lumea și vestea proastă este că nu ai deloc dreptate. Dar îți susții punctul de vedere doar pentru a nu părea laș sau slab.

Rac

Partenerul are nevoie de încurajare și suport pentru că persoane dragi lui trec prin momente grele. Încearcă să nu exagerezi atunci când îl ajuți.

Leu

Vrei să petreci cât mai puțin timp acasă, dar nu îți va ieși deloc. Familia se bazează pe sprijinul tău în ceea ce privește curățenia sau renovările.

Fecioară

De când nu i-ai mai făcut declarații persoanei iubite? Sau de când nu ai mai cumpărat un cadou pentru o persoană dragă? Duminica aceasta este nemaipomenită în acest sens.

Balanță

Nu trebuie să pui la suflet reproșurile familiei, ascultă-le și încearcă să conștientizezi ce poți face mai bine. Dar nu uita că nimeni nu este perfect.

Scorpion

Cu greu vei reuși să își potolești furia interioară provocată de neputința celor care ți-au promis că te vor ajuta. Însă așteaptă mai bine ziua de mâine pentru a căuta rezolvare.

Săgetător

Azi vei face cumpărături pentru casă și vei umbla non-stop prin magazine. Chiar dacă este duminică, nu înseamnă că nu vei sta deloc la coadă.

Capricorn

În relație, ești cel care ia toate deciziile și parcă ai nevoie și tu să te bazezi pe celălalt. Nu vei reuși deloc astăzi și asta te va deranja.

Vărsător

Nu te ascunde de probleme, nu pasa responsabilitatea celorlalți. Și dacă tot vrei să evadezi din zbuciumul cotidian, caută să nu apelezi la vicii.

Pești

Exagerezi orice gest al persoanei iubite. Ai impresia că nu este corectă și că încearcă să te păcălească. Dar nu este adevărul, ci doar o iluzie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel