Horoscop, duminică, 9 mai 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, duminică, 9 mai 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, duminică, 9 mai 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Venus intră în semnul Gemenilor, pe care îl va tranzita până pe 2 iunie.

Berbec

Vei dori să comunici mai mult cu partenerul. Cei singuri vor fi dispuși să flirteze și să meargă la evenimente. Familia îți va solicita sfatul sau prezența.

Taur

Venus i se alătură lui Mercur și astfel se creează o alianță dornică de a monetiza. Toată ziua vei fi preocupat de costuri, cheltuieli și venituri.

Gemeni

Venus îți va spori dorința de a te găti, de a avea mai multă grijă de înfățișarea ta. Vei deveni mai atrăgător în ochii celorlalți. Și vei avea cuvintele la tine.

Rac

Vor fi două părți în tine: una foarte sociabilă și aparent prezentă în viața celorlalți și una care va face tot posibilul să deturneze atenția de la propria persoană.

Leu

Un lucru e cert: prietenii vor deveni mai atenți la nevoile tale, iar tu le vei căuta mai des prezența. Nu este cazul să îi bănuiești că au interese ascunse.

Fecioară

Vei atrage atenția orice ai face. Și nu neapărat într-un mod pozitiv sau negativ, ci pur și simplu. Dar vei încerca să te retragi în ceea ce îți place: munca.

Balanță

Astrele îți recomandă să faci o plimbare cu persoana iubită sau cu prietenii. Ai nevoie de mișcare, să îți limpezești gândurile. Evită să te cerți cu rudele.

Scorpion

Nu prea te poți bucura cu adevărat de această zi deoarece trebuie să te ocupi de rezolvarea unor probleme ale persoanelor dragi. Ești omul bun la toate.

Săgetător

Ar fi bine să nu încerci să te contrazici cu partenerul. Va avea toate vorbele la el și în plus, dacă vrea, îți va reproșa unele greșeli.

Capricorn

Treburile gospodărești îți dau bătăi serioase de cap. Mai ales din cauza faptului că partenerul este preocupat cu altele. Nici nu vei simți că este duminică.

Vărsător

Ai vrea să stai mai mult în casă, dar prietenii insistă să te scoată în oraș. Te vei distra și te vei bucura de faptul că nu i-ai refuzat.

Pești

Confortul casei va deveni prioritatea ta. Vorbești cu membrii familiei despre îmbunătățiri, achiziții, investiții. Bineînțeles va trebui să găsești și resursele în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel