Urmărește emisiunea live
Horoscop, joi, 11 iunie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Nativii Gemeni vor fi foarte înțelepți astăzi. 

Berbec

Îți va fi foarte greu să iei o decizie, indiferent că este vorba de planul profesional sau cel personal. Este prea multă ceață în jurul tău.

Taur

Pui prea mult suflet în ceea ce faci la serviciu și este posibil să rămâi afectat la aflarea unei vești care nu te impactează în mod direct.

Gemeni

Nu mai aștepți să îți facă nimeni reproșuri, te corectezi singur de fiecare dată. Îți asumi orice greșeală cu maturitate.

Rac

Te-ai săturat de teoriile conspirației, unele în care ai crezut și tu. Astăzi ești atent să respingi orice discuție despre informații neverificate.

Leu

În prima parte a zilei, ești foarte atent la gesturile și acțiunile partenerului sau ale colaboratorilor. Nu ești foarte sigur de ei.

Fecioară

Partenerul se satură de faptul că dai mai multă importanță locului de muncă decât nevoilor și rugăminților sale.

Balanță

Nu este de ajuns că ești foarte vulnerabil. La serviciu apar situații care să te pună într-o lumină nefavorabilă în ochii celorlalți.

Scorpion

Persoana iubită îți spune de unele greșeli de care nu ai fost conștient. Inițial nu vei ști cum să reacționezi sau cum să te comporți.

Săgetător

Discuțiile pe care le porți cu oamenii dragi sunt pline de neînțelegeri, de parcă nu ați vorbi aceeași limbă. Înhamă-te cu multă răbdare!

Capricorn

Simți că nu este ceva în regulă în sectorul financiar. Ori ai uitat să plătești o factură și acum ai penalizări, ori nu ți-ai recuperat niște bani împrumutați.

Vărsător

Este una dintre acele zile în care nu ai chef de nimic. Deși te-ai trezit cu poftă de viață, pe parcurs îți pierzi orice motivație.

Pești

Treci de la o stare la alta cu viteza luminii. Cu greu reușești să îți gestionezi emoțiile. Familia te roagă să îi oferi sprijinul tău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel