Horoscop, joi, 14 octombrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
foto pixabay/ Jupiter în Pești, 21 octombrie, horoscopul zilei
foto pixabay/ Jupiter în Pești, 21 octombrie, horoscopul zilei
Horoscop. Ne apropiem de un trigon între Soare și Jupiter, un aspect destul de benefic.

Berbec

Te vei confrunta cu multă înformație. Dacă alții preferă acest lucru, tu te vei împotrivi. Vei dori mai multă acțiune și mai puține cuvinte.

Taur

Este una dintre acele zile în care simți lipsa stabilității. Totul în jurul tău este nesigur. Și parcă toți ceilalți nu se plâng, tu nu vei fi deloc eficient.

Gemeni

Ești ca peștele în apă astăzi. Ești printre puținii care reușeșc să treacă într-un mod optim de orice încercare. Ai să vezi că mintea îți va fi cel mai bun aliat.

Rac

Îți pui multe întrebări, unele chiar filosofice. Astrele îți vor încuraja gândirea critică. Iar curiozitatea ta va fi destul de obositoare pentru persoanele dragi.

Leu

Oamenii din jurul tău îți încurcă multe planuri. Așa că așteaptă-te la multe momente neprevăzute! Unele pot deveni chiar oportunități pentru tine.

Fecioară

Sunt zile în care trebuie să depui eforturi suplimentare pentru a demonstra de ce ești în stare. Astăzi ai nevoie și de cuvinte, nu doar de gesturi.

Balanță

Este una dintre acele zile în care totul depinde de cum percepi tu lucrurile. Dacă vei fi încrezător, lucrurile se vor mișca după cum îți dorești.

Scorpion

Te vei plânge de superficialitatea din jurul tău. Ai impresia că din cauza unor fapte inutile nu îți poți duce planurile la bun sfârșit. Va trebui să îți regăsești răbdarea.

Săgetător

Te vei bucura de atenția colegilor și a celor dragi. Ba chiar vei reuși să îi motivezi, chiar fără efort. Cuvintele tale inspiră și încurajează. Nu neglija totuși odihna!

Capricorn

Nu spui multe cuvinte, dar cele câteva replici vor fi de ajuns. Oamenii vor înțelege ce trebuie să facă. Vei reacționa imediat la orice gest mai agresiv, chiar dacă nu îți este adresat.

Vărsător

Vrei să faci ziua aceasta pe placul tău. Să fie liniștită, să nu te deranjeze nimeni, să nu ai un program încărcat. Și chiar vei reuși, să știi. Mai ales dacă îți propui.

Pești

Multe dintre îngrijorările tale sunt pur și simplu degeaba. Îți vei da seama și tu deama de acest lucru, dar doar după ce pierzi mult timp acordându-le mai multă atenție decât ar fi cazul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel