Horoscop, joi, 30 aprilie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Capricornii pot comite indiscreții. 

Berbec

Le ceri celorlalți să te respecte într-un mod exagerat. Vei fi acuzat că ești prea arogant și că nu îți pasă deloc de alte păreri. 

Taur

Mercur se apropie de Uranus, fapt ce îți va schimba stilul de comunicare. În plus, poți avea idei geniale și soluții noncomformiste.

Gemeni

Petreci o bună bucată de timp cu regrete mai vechi. Nu îți dau pace, dar nici tu nu faci nimic să ieși din starea de nostalgie.

Rac

Nu îți dai seama pe ce se duc banii. Că nu te-ai ales cu nimic în ultima vreme. Partenerul va încerca să te ajute în acest. 

Leu

Te plângi din orice, nu îți convine nimic. Doar astfel reușești să atragi atenția colegilor sau a superiorilor, care te vor compătimi. 

Fecioară

La serviciu, te străduiești să oprești predarea unui proiect. Știi că mai are nevoie de câteva îmbunătățiri, dar te vei lovi de refuzul colegilor.

Balanță

Vorbești prea mult și îi obosești pe cei din jurul tău. Adevărul este că nu ai stare și nu știi cum să te liniștești. Poți citi o carte. 

Scorpion

Îți analizezi partenerul și descoperi gesturi care te indispun în primă fază. Însă vei ajunge să le accepți. Verifică orice informație primită. 

Săgetător

Aceasta este una dintre zilele în care mai bine taci decât să zici vreo prostie. Ai tendința de a spune lucrurile pe șleau și poți răni pe cineva. 

Capricorn

Jupiter s-a mai depărtat de Pluto, deci se mai diminuează dorința de control asupra tuturor. Evită să fii indiscret. 

Vărsător

Cunoști oameni cu pasiuni și interese comune. Abia aștepți să se mai relaxeze starea de urgență să poți ieși cu ei în oraș.

Pești

La locul de muncă, emoțiile nu își au locul. Deci nu încerca să te victimizezi pentru a primi compasiunea colegilor. Va fi exact invers. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel