Horoscop, joi, 5 septembrie 2019
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Fecioarele trebuie să facă  cât mai multe într-un timp mai scurt
Fecioarele trebuie să facă cât mai multe într-un timp mai scurt
Horoscop. Leii au  tot invocat motive referitoare la activitatea ta profesională doar ca să scape de curățenia generală de acasă. Fecioarele simt trecerea timpul mai ușor și se zbat prea mult în a găsi metode pentru a eficientiza munca.

Berbec

Îți dai seama că relația de cuplu are nevoie de îmbunătățiri și vei spune asta și partenerului. Pentru început, el nu va fi la fel de sigur de acest aspect. Vei duce muncă de lămurire înainte de a trece la treabă.

Taur

Vrei să faci o investiție serioasă, pe termen lung, și începi să întrebi în stânga și dreapta care este pulsul pieții. Mulți te vor încuraja, iar tu vei prinde și mai mult curaj. Ar fi bine să ții cont și de părerea persoanei iubite.

Gemeni

Recunoști că ai făcut destule greșeli în ultima perioadă, chiar în fața celorlalți, și încerci să corectezi ce se mai poate. Asta nu te va scăpa de reproșurile membrilor de familiei.

Rac

Ai o idee foarte bună la locul de muncă, fapt ce îți va aduce aprecierea celorlalți colegi. Până la urmă, ideea ta le ușurează și lor viața. Nu neglija obiceiurile zilnice cum ar fi odihna sau hrana.

Leu

Ai tot invocat motive referitoare la activitatea ta profesională doar ca să scapi de curățenia generală de acasă. Ba că ai mult de muncă, ba că trebuie să faci ore suplimentare. Acum începi să îți dai și tu seama că este necesar.

Fecioară

 Adică să faci cât mai multe într-un timp mai scurt. Teoretic, ar funcționa ideea ta, dar practic îți va crea multe neplăceri.

Balanță

Vă confruntați cu dese pierderi, în general, de bani. Nu aveți cum să preîntâmpinați și nici să amânați cheltuielile respective. De asemenea, aveți grijă pe unde vă lăsați geanta, actele sau alte lucruri.

Scorpion

Devii conștient de faptul că ai nevoie și de ceilalți pentru a reuși să ajungi acolo unde îți dorești. Astfel, începi timid prin a cere ajutorul sau resurse. Vestea bună este că le vei primi, nu ai motive să îți fie frică.

Săgetător

Fă-ți curaj și ieși astăzi în față, la locul de muncă. Indiferent că ești la birou sau într-o ședință, dacă auzi o discuție despre un subiect și simți că ai o idee mai bună, ridică două degete și spune ce crezi.

Capricorn

Gândurile tale călătoresc toată ziua. Cu greu te poți concentra la ce trebuie, ci doar la pasiunile tale. Îți faci nenumărate planuri, dar nu le uita în sertarul minții tale, ci pune-le și în practică.

Vărsător

Nu îți convine deloc, dar astăzi vei fi nevoit să faci pe plac mai multor persoane, poate chiar să le lingușești. Nu te încrede în bârfele de la locul de muncă, evită-le chiar.

Pești

Viața partenerului va depinde de o serie de alegeri pe care le vei lua în curând. Iar astăzi vei avea destule procese de conștiință și remușcări. Nu exagera totuși cu asta, mai ales dacă el nu ți-a reproșat încă nimic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel