Horoscop Lună Nouă în Taur pe 11 mai 2021. Soarele, Luna, Lilith și Uranus vor fi toate în Taur! Un mare adevăr iese la iveală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Daniela Simulescu
Foto: Daniela Simulescu
O Lună Nouă în Taur are loc pe 11 mai.

„Luna Nouă din Taur, de pe 11 mai, este cel mai bun nutriționist. Sau psiholog. Soarele, Luna, Lilith și Uranus vor fi toate în Taur, în casa VI a astrogramei, casa obiceiurilor zilnice. Cu alte cuvinte, ne vom da seama cât ne-a afectat pandemia din punctul de vedere al alimentației, dar și al anxietății. Relația dintre emoții și mâncare este precum un cerc vicios”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Luna Nouă se petrece seara, în jurul orei 22.00. „Când vorbim de Lună Nouă, vorbim de o zi în care avem de-a face cu gânduri, idei. Eu nu sunt fană a Lunii Noi, pentru că nu se întâmplă chestii noi. La Lună Plină se întâmplă lucruri și avem curaj. Pe Lună Nouă e mai degrabă o acumulare a unor energii, un nou început. E mai degrabă o zi în care poți să-ți setezi niște intenții. Ce vrea Taurul? Tot ce este static, conservator. Luna asta nouă în Taur este lângă Lilith și una lângă Uranus. Aș putea spune uimitor moment! Fac o paranteză. Cei care vă știți la 21 plus două-trei grade, Taur, Scorpion, Vărsător și Leu, voi veți resimți această Lună Nouă, dar o veți resimți că vreți voi să gândiți diferit", a precizat astrologul.

„Puneți-vă intenții legate de stilul de viață. Veți ajunge să schimbați lucrurile respective”, a mai spus Daniela Simulescu.

„Vă doresc să aveți o Lună Nouă plină de revelații!”, a conchis Daniela Simulescu.

Daniela Simulescu, emisiune completă la DCNewsTV:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel