Horoscop, luni, 13 ianuarie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Nativii Balanță vor fi superficiali.
Nativii Balanță vor fi superficiali.
Horoscop. Astăzi, Venus, planeta iubirii, se mută în semnul Peștilor, unde va sta până în data de 07 februarie. Vom deveni mai miloși și mai empatici.

Berbec

Este o zi nemaipomenită pentru a ierta o persoană sau pentru a fi mai generos cu persoana iubită. Evită cheltuielile la nervi.

Taur

Devii mai curios și dornic să afli detalii picante despre viața prietenilor tăi. Dacă ești singur, este posibil să te simți atras de o persoană prezentată de ei.

Gemeni

Dacă tu ești mai schimbător, nu înseamnă că nu te poți baza pe șefii tăi. Cu siguranță, vei primi câteva sfaturi despre binele tău, de la ei.

Rac

Veștile neplăcute referitoare la rude se împuținează, deci te mai liniștești. Obiectul principal al zilei este să capeți mai multă claritate în planurile de viitor.

Leu

Primești daruri sau sume de bani de la cine nu te aștepți. Dar efortul depus la locul de muncă nu te lasă deloc să te bucuri de nimic.

Fecioară

Pentru cei care au probleme în dragoste, intrarea lui Venus în Pești îi va ajuta să găsească alinare. Cei singuri vor visa cu ochii deschiși la partenerul perfect.

Balanță

Colegii de serviciu își dau seama că pierzi prea mult timp cu un proiect și se oferă să te ajute. Vor mai prelua din sarcinile tale fara a cere ceva în schimb.

Scorpion

Primești vești bune de la o persoană dragă. Vei fi mai sensibil și vulnerabil. În plus vei empatiza foarte repede cu oamenii suferinzi.

Săgetător

Vrei să stai mai mult pe acasă, să dormi, să asculți muzică sau să te uiți la seriale. Depinde doar de tine să îți termini treaba repede la serviciu astfel încât să pleci mai devreme.

Capricorn

Reușești să comunici mai deschis cu oamenii din jurul tău. Toți se vor mira de faptul că ai devenit disponibil. Asta nu înseamnă că trebuie să îi lași să profite.

Vărsător

Nu te pune nimeni să cheltuiești peste măsură. Exagerezi și tu vei suferi, nu alții. Deci recomandarea astrelor este să fii mai chibzuit.

Pești

Ești blând, calm și oamenii se simt foarte bine în prezența ta. Cu răbdare și puțin efort, vei obține tot ce îți dorești în carieră.

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel