Horoscop, luni, 13 iulie 2020
Autor: Daniela Simulescu pe 12 iul, 17:39 | Horoscop
Exclusiv

Horoscop. Cu Luna și Marte în Berbec, această zi va fi mai agitată. 

Berbec

Cu puțină concentrare, vei reuși să eviți crearea un scandal. Surplusul tău de energie și nerăbdarea îi pot enerva pe ceilalți.

Taur

Vei avea foarte multe rețineri atunci când vei fi nevoit să comunici pur și simplu sau să îți prezinți ideile la serviciu.

Gemeni

Mercur și-a oprit retrogradarea, deci vei avea senzația că nimic nu te mai poate împiedică să faci ce îți dorești.

Rac

Ești prea preocupat de cum te percep colegii și șefii. Focusul tău ar trebui direcționat către a fi cât mai eficient.

Leu

Orice gest superficial îți va fi corectat, așa că încearcă să nu te grăbești deloc. Fii mai atent la semnalele celor din jur!

Fecioară

Exact atunci când toți au așteptări din partea ta la locul de muncă, exact atunci abandonezi unele proiecte.

Balanță

Refuză orice compromis! Spune-le din start celor din viața ta, atât personală, cât și profesională, că vrei să faci doar ce este corect!

Scorpion

Vor apărea neînțelegeri și conflicte cu anumiți colegi. Vei crede că au așteptat momentul potrivit să te prindă pe picior greșit.

Săgetător

Numai la muncă nu îți stă ție gândul! Inventezi tot felul de scuze ca să poți pleca mai devreme. Ai altele mai importante de făcut.

Capricorn

Nu îți place să ieși din zona de confort și astăzi, ceilalți vor observa serios acest fapt. Încearcă să nu îi îndepărtezi.

Vărsător

Vei fi cel mai vorbăreț din birou, iar colegii te vor evita pentru că îi vei obosi. Fii mai prezent și evită să fii considerat ciudat!

Pești

Se știe că nu este bine să faci cheltuieli din prima zi a săptămânii. Astrele zic la fel sau te roagă să nu te grăbești.

Te-ar putea interesa și ....
Horoscop Vezi toate articolele
Crossuri parteneri