Horoscop, luni, 25 octombrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, joi, 9 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, joi, 9 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Luna va tranzita semnul Gemenilor. 

Prima zi a săptămânii s-ar putea să fie mult mai bună pentru cei cu semne de aer și foc. Tranzitul Lunii prin semnul Gemenilor încurajează procesele mentale și ne ajută să comunicăm ușor ce ne dorim.

Berbec

Marte se apropie de ieșirea din zona parteneriatelor. Deci și tu vei simți că este cazul probabil să iei unele decizii în acest sens, atât în plan personal, cât și acasă.

Taur

Colegii te pun serios la treabă. Și nu neapărat că au ceva cu tine, dar pur și simplu apar proiecte pe ultima sută de metri.

Gemeni

Mintea ta va fi populată de multiple gânduri și bineînțeles vei dori să le împărtășești. Doar că unii oameni vor dori și fapte concrete, nu doar vorbe.

Rac

Prima zi a acestei săptămâni nu este cea mai bună. Nu prea revii cu forțe proaspete din weekend și îți vei pierde imediat interesul pentru orice proiect.

Leu

Faci tot posibilul să termini cât mai repede munca. Vrei să stai mai mult acasă, printre cei dragi sau să te ocupi de treburile gospodărești.

Fecioară

Vei fi mult prea introvertit. Oamenii din jurul tău, colegii și rudele, vor avea destule greutăți în a ști cum să te abordeze. Puțină relaxare nu ar strica.

Balanță

Ai în continuare în semnul tău pe Mercur și Marte. Poate că ar fi cazul să le folosești prin a lua decizii și prin a trece la acțiune într-un anumit domeniu.

Scorpion

Începi ziua cu o listă plină de proiecte și o sfârșești prin a-ți da seama că nu este grav faptul că nu sunt toate gata. Grav ar fi să nu încerci.

Săgetător

Astrele îți sunt prielnice. Ba chiar putea ca astăzi să ai și un gram de intuiție în plus față de altădată. Vei simți pe ce oameni să te bazezi.

Capricorn

Dacă ți se va cere părerea, nu vei ezita să o oferi. Însă o vei face într-un mod mai radical. Te-ai săturat de indeciziile ultimei perioade.

Vărsător

Astrele îți recomandă să fii atent la ce zici și ce faci la locul de muncă. Orice faptă de-ale tale va fi vizibilă, atât una bună, cât și una mai neplăcută.

Pești

Te agiți prea mult pentru orice. Probabil că există undeva o nemulțumire și nu vrei să o accepți. Vei găsi cu siguranță susținere la șefi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel