Horoscop, luni, 27 aprilie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Vărsătorii pot face amenajări.
Vărsătorii pot face amenajări.
Horoscop. Nativii Fecioară sunt apreciați la locul de muncă. 

Berbec

Te preocupi doar de planurile de viitor. Nu ești atent la ce îți zic oamenii sau la proiectele de la serviciu. Anxietatea îți va dăuna. 

Taur

Dacă îți propui să plătești facturi astăzi, vei observa tot felul de încurcături și întârzieri. Evită aglomerațiile de orice fel.

Gemeni

Îți aduci aminte că ai uitat să faci un lucru foarte important. Este cam târziu să repari greșeala, dar onestitatea va fi apreciată. 

Rac

Ți se face milă de o persoană nevoiașă. Poate fi cineva din familie sau din vecinătate. Încearcă să îți dozezi resursele pe care le folosești pentru ea. 

Leu

Schimbările de la serviciu te debusolează complet. Ai încredere în tine, dar te scot din sărite deciziile superiorilor și urăști faptul că te ignoră.

Fecioară

Ești apreciat pentru hărnicia și capacitatea de adaptare, mai ales în aceste vremuri. Învață să te recompensezi în asemenea situații. 

Balanță

Partenerul îți dă un ultimatum și tu stai ca pe ace toată ziua. Nu știi ce decizie să iei și nici nu găsești sprijin la cineva apropiat. 

Scorpion

Viața personală este zguduită de aflarea unor vești nu tocmai îmbucurătoare. Cu greu îți revii, dar știi că momentan nu ai ce face. 

Săgetător

Ești atât de ocupat la serviciu încât nici la obiectivele tale personale nu ai timp să te gândești. La finalul zilei vei avea nevoie de metode de relaxare.

Capricorn

Un coleg la care nu te-ai fi așteptat îți oferă soluția pentru o problemă mai veche de la locul de muncă. Partenerul va fi mai sensibil. 

Vărsător

Este o zi nemaipomenită pentru a-ți înfrumuseța locuința. De asemenea, nu amâna să repari ce s-a stricat. Partenerul are parte de surprize.

Pești

Înoți într-un ocean de frici. Ai nevoie de o busolă, de un sfat. Doar tu îți poți da seama cum să te liniștești și să îți vezi de treburile zilei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel