Horoscop, luni 6 ianuarie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Obiectivul este una, visul alta, pentru nativii din Pești
Obiectivul este una, visul alta, pentru nativii din Pești
Horoscop. Astăzi, Jupiter va face o conjuncție cu Nodul Sud, în Capricorn. Cu toții ne vom aminti de greșelile pe care le-am tot repetat în viață. 

Berbec

Este nevoie să meditezi la greșelile pe care le-ai făcut în carieră. Chiar dacă îți este greu să recunoști că nu ești perfect, o să te ajute enorm dacă vei dori evoluție. 

Taur

De câte ori nu ai crezut că aveai dreptatea absolută și nu a fost așa? Înainte de judeca și de a pune etichete celorlalți, ar fi bine să îți dai seama că nu suntem toți la fel.

Gemeni

Deseori ai încercat să obții venituri de la alții prin metode nu prea corecte. Și nu te-ai bucurat de banii aceia. Este cazul să devii mai serios din acest punct de vedere. 

Rac

Pentru tine, este important să meditezi la gradul tău de implicare în relațiile amoroase. De cele mai multe ori, te-ai oferit singur pe tavă, după care te-ai victimizat. 

Leu

Ți-ai judecat colegii și i-ai considerat inferiori doar pentru că aveai nevoie să te crezi cineva la locul de muncă. Însă nu-i așa că ți-a dăunat acest obicei?

Fecioară

În majoritatea cazurilor, nu ți-ai acordat deloc atenție sau iubire pentru că nu considerai că meriți. Autoexigența te împiedică să fii fericit. 

Balanță

Atașamentele de membrii familiei nu ți-au adus tot timpul mulțumiri, dar tu tot insiști să fii diplomat cu ei. Poate ar fi bine să devii mai independent. 

Scorpion

Ți s-a reproșat deseori că ai replici acide, tăioase și că ești răutăcios. Tu știi că nu ai făcut asta degeaba, ci în urma unor suferințe, dar ceilalți nu au cum să știe dacă tu nu comunici. 

Săgetător

Cheltuielile exagerate făcute pentru a te lăuda nu ți-au adus nimic pozitiv, deci este cazul să nu mai arunci cu banii în stânga și dreapta doar pentru a încerca să impresionezi. 

Capricorn

Niciodată nu ai avut încredere cu tine cu adevărat. Ai considerat că trebuie să atingi unele obiective pentru a fi mai sigur. Este nevoie să îți schimbi atitudinea.

Vărsător

Ai păstrat în viața ta multe lucruri și diverși oameni care ți-au făcut mult rău, dar de care nu vrei să de detașezi. Ai nevoie să te eliberezi. 

Pești

Obiectivul este una, visul alta. Este bine să visezi, dar planurile serioase au nevoie de argumente și de acțiuni pragmatice.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel