Horoscop, marți, 11 august 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
alinierea planetelor
alinierea planetelor
Horoscop. Nativii Scorpion sunt foarte apreciați de către superiori. 

Berbec

Ești mai dispus ca ieri să lași de la tine. Îți dai seama că nu vei reuși deloc dacă nu comunici cu oamenii din jurul tău.

Taur

Ești foarte precipitat și ai impresia că toți vor ceva de la tine pe repede înainte. Însă vei vedea că este doar o senzație.

Gemeni

Parcă nu îți mai arde să comunici ca până acum. Vreo o zi în care să faci o pauză și să te ocupi mai mult de a îi asculta pe ceilalți.

Rac

Cu puțin efort vei reuși ce îți propui. Nu te supăra dacă nu îți va ieși din prima. Răbdarea va fi aliatul tău.

Leu

Ai toate șansele să fii observat, însă depinde doar de tine dacă într-un mod pozitiv sau negativ. Dimineața va fi mai stresantă.

Fecioară

Nu îți subestima nici partenerul și nici colegii de serviciu. Aceștia te vor lua prin surprindere și cu greu vei gestiona situațiile noi.

Balanță

Vei dori să te bazezi pe partener din orice punct de vedere. Nu te simți capabil să iei nicio decizie și vrei să eviți riscurile.

Scorpion

Șefii te încurajează să fii mai îndrăzneț și sigur pe tine. Partenerul se schimbă de la o ora la alta și te va destabiliza.

Săgetător

Colegii se poartă ciudat și vei crede că au ceva personal cu tine, însă ei pur și simplu vor să îți vadă doar de treaba lor.

Capricorn

Parcă muncești cu drag și spor atunci când vezi cum toată lumea este foarte implicată. Evită certurile cu persoana iubită.

Vărsător

Ai replici foarte acide la adresa oricui și nu ești dispus să renunți la a-i apostrofa pe apropiați. Te simți precum un războinic astăzi.

Pești

Tu ai vrea să fii mai econom, însă tot apar cheltuieli care destabilizează bugetul. Nu are rost să te cerți cu rudele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel